Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komplekaš premijer. Ne moze podnjeti da ima neko vecu platu od njega. Idi igraj kosarke.
Kako balansira, bez imena, iako si već i objavljena.. I po starom zakonu i zdravom razumu nije se smjelo uzimati od 5 do 10 hiljada. Ali ti odabrani direktori i dekani u talu sa Nadzornim ili Upravnim, sve stranački poslušnici koji zapošljavaju na poziv a tendere odrađuju po nalogu. I umjesto da krivično budu kažnjeni a politički degradirani, ništa.. Ide novi zakon i niko nije kriv, ko je jamio, jamiće opet.
Reforme se moraju izvrsavati, mora se sistem mjenjati da ne dolaze do posla podobni nego sposobni ljudi koji obavljaju svoj posao regularno.A o platama da ne govorim, ako je plata 450 km dovoljna za normalan zivot jedne porodice to se ne zove plata nego minimalni dohodak za prezivljavanje jer smo mi Bosanci i Hercegovci profesionalci za minimalna primanja.Dovoljno je ono sto ti Konakovicu uzmes sebi a narodu sta ostane sta narod zna kako se ispija kafa na visokim pozicijama.Vise te nema u skupstini ne smatras se redovnim radnikom!
Konakoviću, uzalud ti trud sviraču............... Ti jednostavno nisi sposoban, ti jednostavno nemaš kapacitet pa se koprcaš nekakvih kozmetičkim ali neprofesionalnim kozmetičkim korigovanjem na uštrb drugog. Tebe ne dao Bog dirnuti odnosno tvoja primanja. A ti si najveći jad i ti ne zaslužuješ više od 650 KM sa toplim obrokom, ostalo je sve šteta što ti se isplati jer nisi kapacitet. Ti sarajlijama samo produžavaš agoniju a pomalo i uvećavaš, počev od GRAS, davno umrle firme.
konaković razmaženo derište koje ne može da podnese da neko drugi ima bolju igračku nego on. Kada sebi smanjite plate, ukinete nepotrebne dodatke na platu tada će to biti reformski. Ovako samo cementiraš svoju arogantnu facu, odvratni stav i pokazuješ koliko si čovjek nula. Onoga dana kada reformama budu prvo zahvaćeni političari, e tada će napredak biti. Do tada..požuri kući ;)
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.
samo cekam kako ce nam se ovo od glavu obiti