Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivim na 8. spratu,dosao mi je racun za prosli mjesec u iznosu od 52km,uz svu redukciju,a i pritisak vode nikada nije normalan,ispada da smo potrosili 32 kubika vode,vise od 20 punih bojlera vode od 50 litara dnevno,ovo je pljacka koja vrijedja ljudsku inteligenciju a svi sute od novinara,vlasti,ne lazi konakovicu vise pljackate
jarane meni u prizemlju u 11 nestane a komššijama iznad 10og već oko akšama
FRISKI ZRAK IZCESME SEISTO PLACA JARANE MOJ JAKAD ODVRNEM CESMU OVDIJE IZDUHNE SEZRAK IZCIJEVI OD STUPARA DO PURACICA A SAT LETIKO DASIPAM KEROZIN U AVIJON KURACCE ONIMENE VISE ZEJBAVAT SACUJA BUNAR METNUT I CVIKNUT CJEVI ODVODOVODA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
opet ovaj o vodovodu i kanalizaciji ... ko da je Splinter ....
Osam miliona za tuzbe ,za koje su iskljucivi krivci diranje u plate koje su u nadleznosti Federalnog nivoa ih kostaju ,kao i izdavanje pod koncesiju garaza kod pozorista a investitor se ugovorom zastitio i posto ne moze da ude u posjed jer im kanton to ne moze omogucit posto je prostor od vise drugih pravnih i fizickih lica ima pravo na odstetu,ko to pravi ugovor ako nije utvrdio vlasnistvo samo neko ko je u talu tj namjerno.......a jos uvjek u kantonu imamo gradana interno raseljenih lica iz rata koji ne mogu da se vrate u porusene stanove ,a kanton i grad ih je totalno zaboravio nigdje ni marke u budetu za tu kategoriju.....!
Ima logike gdje nema logike ....najava pojeftinjenja plina i struje a poskuplilo grijanje na toplane iako je izvor toplote koji grije vodu u kotlovima PLIN...njihov javasluk i prekobrojno zaposljavanje te nedomacinsko poslovanje koje je stvorilo ogroman dug prema Sarajevo gasu treba da pokrije udar na budet gradana a poskupilo je duplo od njihove ublehaske tvrdnje jer za jedan mjesec grijanja placa se samo pola racuna u zimskom i pola racuna u ljetnom periodu a oba su poskupjela tako kad se sracuna godisnja uplata toplanama i podjeli na sest mjeseci grijanja i uporedi sad i sa onim prije dobit ce se duplo poskupljenje i po racunu i po metru kvadratnom od njihove tvrdnje.....ublehasi ,a narod cuti...!
Naročito je VODOSNABDIJEVANJE BITNO ZA BUROJ I POLICIJSKE CISTERNE ZA TASTJERIVANJE DEMOSNTRACIJA.
ELMEDINE,PA BOLAN NEBIO ZAR JOŠ VODU NISI RIJEŠIO?
Konakoviću i ti znaš da od toga nema ništa između ostalog i zbog toga što ti nisi ni za šta. Koje ćeš ti probleme da riješiš, hahaha ili nema ništa od toga ili će se kobajagi nešto malo čačnuti, tu i tamo, da se narodu zamažu oči. Ozbiljnog rješenja problemaa jednostavno nema. Nije moguće da se toliki broj državljana nemilosrdno bogati i da u federaciji sve funkcionište, jednnostavno ne može doteći novc kada bi ga neko rezao a svi u vlasti polupismeni, većina sa kupljenim diplomama.
Imali i jedan politicar bilo kakav plan, strategiju da ne kazem viziju da za 4 godine rijesi barem 2 problema kantona sarajevo: 1. vodosnabdijevanje 2. necistoca Konakovicu ne trebaju nam bombasticne izjave, nafuranost da si Tito, pametovanja i floskule hocemo rjesenje bar ova 2 problema do kraja mandata.
Vodosnabdijevanje je obaveza prema Buroju i Poljine Hills investitorima na 99 godina. Oni daju promociju KANTON SVE OSTALO. U suprotnom će biti tuženi !! A opremljenst MUP je obaveza bande PREMA SAMIM SEBI ! Nove marice, liusice, video nadzori, povećanje plata, šmmrkovi za razbijanje demonstracija, helikopteri za snimanje demosntracija itd itd. Šljamu jedan lopovski Iz Rogatice !
trebat ce vama vojska uskoro majku vam jbm usranu
a što policija da se oprema, to blizu februar il je neki drugi razlog
Premijeru kod tebe sve zbrda-zdola, površno, uopšteno i naprečac zaključci "ofrlje".
ublehas kao i prethodnici, ako ne i gori. Plin generalno pojeftinio, ali zato je kod nas grijanje poskupilo, nelegalne taksiste sankcionirati kaznjavanjem musterija, kanton postao mjesto opasnog zivljenja,itd...
Direktor vodovoda će na kraju godine dobiti nagradu za biznis: "Najviše prodano zraka u 2015 godini!!!"
Fabrika za proizvodnju Niceg!
nevjerovatno............ 2015 godina a glavni grad ima problema sa vodosnabdjevanjem............đe ste bili do sada i sta ste radili do sada?
Razgovori, razgovori i samo razgovori. Razgovara onaj s'onim, a opet onaj drugi s'onim drugim i nikom ništa. I tako..vrijeme im prolazi u razgovorima i u ciframa koje nama ništa ne kazuju, jer nam ništa ne poboljšavaju. Slijedeća prva suša - REDUKCIJA VODE i oglašavanje onih iz VIK-a da manje trošimo, a to znači i da manje koristimo prostorije za nuždu u kojima ima vodokotlić iz kojeg se pušta voda, a to znači da manje kakimo. Plan je za 2016. Osjećam da će se sve događati kao sa trebevićkom žićarom. Obećanja, obećanja..
@The Real Slim Shady, vi muški čini mi se da ženu ne posmatrate kao ljudsko biće sa svim potrebama? Ili si toliko zaslijepljen ženama, pa da i ne pomisliš da i one kake, piške, šmrkaju nos, kašlju, psuju, piju, puše, drogiraju se ..da ne nabrajam dalje, mogle bi ti se ogaditi. Da i to sve rade sa šminkom. Bože dragi nije valjda da si bio ozbiljan? :)))
Dva stanara iz haustora NE PLAĆAJU vodu nikad, i ovi pametnjakovici iz vodovoda kad su vidjeli da od njih nista nema, laganice račun raspodijele na ostale stanare. Kome se tu zaliti?