Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Načitan Premijer koji drži do slova zakona, stari ublehaš, sve je kod njega na fore i fazone uz nezaobilaznu šuplju, ali očito to je danas formula, on gospodin i ugledni građanin iako nikada nije volio školu, a privatni biznis mu nije bio zanimljiv, uhvatio se stranke, šuplje, fino obukao i šarmirao starije dame koje se pitaju pa se sad i on pita, te odlučuje o mnogim sudbinama. Nažalost sve če to platiti obični građani, a rezultat je unaprijed poznat.
Ajde nemoj da kenjas, sta si ti uradio za ovu drzavu osim sto hejtas po klix-u. De nam ti kazi kako se jedan premijer treba ponasati, napisi kakav pravilnik..
Teheran u govnima dan treci
- Konaković: U toku dana moramo odblokirati deponiju SAMO DA STE TAKO BILI REVNOSNI KOD SANACIJE DEPONIJE, BLOKADE NE BI NI BILO!
kraljevi, idoliiii nasi, pa debili eno danas gledam mrtav pacov na sred ceste kod pretrpanih kontejnera. debili maloumni zarazicete nas sve
Premijeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Premijeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sta ima jos? Ima li plate, kako se zivi aaaaaaaaa, piju li se kafe??? Jede li se fino premijeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mrssss.majmune
Kad nadjes rjesenje za problem odblokirace se
jel ko sto si nam i snabdjevanje vodom rješio? Mater li vam nesposobnu....
premjestiti deponiju na bjelašnicu i rješen problem, tamo ionako niko ne živi.
Ovdje bi Dino mogao ubrzo završiti karijeru, ako posegne za silom to če mu biti kraj, jer Efendić podržava nezadovoljne građane MZ u kojoj je život nemoguč, Dino budi inicijalna kapsula za pravi problem, vidi se dasi načitan, a krenuo si u smjeru koji te na biro sigurno vodi. Kreni Dino ko nekad na horok, a koša nigdje
takoje komadante
mora se gore poslat policija jer se krsi nekoliko federalnih zakona ovakvim ponasanjem bespravnih skotova. znaci samo im federalni mup posalji gore da rastjera tu bagru jer se krsi takvim ponasanjem zakon o zastiti stanovnistva od zaraznih bolesti, i par pravilnika ministarstva zdravstva fbih. a ovoj bagri sto sprijecava dozvole za kuce provjeriti ali ne opcina nego kantonalna inspekcija i ministarstvo stambenih poslova.
Institucije ne rade svoj posao, da rade ne bi doslo do ovakvih incidenata
Dino, pošalji nindje kornjače sa utakmica i riješi stvar. Njih 20ak terorizira čitav grad
Zar neće SDA političari ustupiti privremeno svoje vile na Poljinama vjernim glasačima, koji su ih doveli na vlast, dok se ne riješi problem trovanja ljudi. Licemjeri na testu !
Najnesposobniji premijer u istoriji KS (a jaka je konkurencija bila).Lažov teški ,ublehaš,on sve zna on je za sve odgovoran a kada dođe do problema drugi su krivi nije do njega ma provaljen skroz .Smjeniti lopova nikakav rezultat nije napravio osim sebi vjerovatno .Iritantni odvratni munafik
Dino najavi u koliko ćeš sati gore da nezadovoljni građani,njih pet-šest sklonu piće i mezu ispod šatora.Ko ono birvaktile kada efendija dolazi u kuću a bošnjo ga malo zadao po maksuziji.