Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"Konaković: Slijedi smjena menadžmenta, Nadzornog i Upravnog odbora ZZO KS-a" a ODGOVORNOST?! DA LI ĆE POLOŽITI RAČUN ZA SVOJE PROPUSTE I KRAĐU?
iskreno nikad nisam begenisao dinu a jos.manje stranku kojoj pripada, ali ovo mu je odlican potez ako uspije skinuti onog morza crnkica. skontO je.dino napokon da iako je.crnkic imenovan kao sda kadar, da je on ustvari kukavicje jaje i radoncicev isprdak. jos da ga napokon uhapse za sve prevare u prizmi.......
Sve neke baba roge oko nas. Evo mene da pišem o dobru. Pa zar ima iša dobro o čemu se može pisati.
Saga (istina) o diplomi vrlog nam pulena SDA, objavljena u "Danima", autora Belme Becirbasic je glasila ovako : Dino je diplomirao kao cudo od djeteta. Dino je i pored profesionalnih obaveza ocito vrlo marljivo ucio, pa je ispite s Vise trenerske skole, koju je upisao 04/05, polagao u razmacima od jednog do dva dana!!!!!!!! Tako je, kako svjedoci njegov index polozio u samo jednom mjesecu (08. - 22. 06. 2006) iliti, da budemo precizniji 13 dana!!! Predmet "Menadzment ljudskih resursa" polaze 8. juna devetkom, a potom slijede desetke: 11,13,14 te 16 juna. Bice da se tada umorio - 17 juna mu prosjek kvari predmet "Jezicna kultura" - polaze je osmicom. Sutradan je vec boljeg raspolozenja, pa "Sportski menadzment" zavrsava devetkom, a potom citav studij okoncava 22.06. osmicom i desetkom. Od dvanaeste predmeta , deset ih polaze desetkom, i to u rekordnom roku - od 4 do 29 februara 2008!!!! I tako kao student generacije zapocinje njegova izborna kampanja :)
Procitajte ovo sve ce Vam biti jasno za ovoga naseg Dinceka, Elmedina, Konakovica kako god hocete , student stobi izet fazlinovic rekao par Ekselans :D Saga (istina) o diplomi vrlog nam pulena SDA, objavljena u "Danima", autora Belme Becirbasic je glasila ovako Tako je, kako svjedoci njegov index polozio u samo jednom mjesecu (08. - 22. 06. 2006) iliti, da budemo precizniji 13 dana!!! Predmet "Menadzment ljudskih resursa" polaze 8. juna devetkom, a potom slijede desetke: 11,13,14 te 16 juna. Bice da se tada umorio - 17 juna mu prosjek kvari predmet "Jezicna kultura" - polaze je osmicom. Sutradan je vec boljeg raspolozenja, pa "Sportski menadzment" zavrsava devetkom, a potom citav studij okoncava 22.06. osmicom i desetkom. Od dvanaeste predmeta , deset ih polaze desetkom, i to u rekordnom roku - od 4 do 29 februara 2008!!!!
SULTAN KONAKOVIC UZIMA KAJMAK - GLADAN COVJEK LJUDI
Samo neka se smjenjuju nece li jedni drugima skociti za vratove.
kako ljudima nije jasno,prije ili kasnije svaki covjek ce biti smijenjen, nacin je nebitan
DOSTA je više love VAŠIM podanicima, SAD ću ja imenovati SVOJE.
...opet i IZNOVA...idemo nigdje.
Vjerovatno nisu mogli uzimati od zavoda sebi dio,pa sad treba smjeniti covjeka i postaviti svog da bi mogli krasti, Hoce SULTAN KONAKOVIC da uzima kajmak pa zato hoce da sredi i ovo malo ustanova sto nam posluju pozitivno
KOSARKAS I MORALNO DNO PRICA KAKO DR NAUKA I PROFESOR NA SARAJEVSKOJ EKONOMIJI NE ISPUNJAVA USLOVE , CCC
Dino se prepao da se dadne riječ direktoru pa potrčo bukvi da se to ne bi predalo.
POZITIVNO POSLOVA JE BILO NEGATIVNO TO SU CINJENICE HITNE U HADZICIMA ILIJASU I VOGOSCI, ELEKTRONSKI RECEPTI, BORBA PROTIV KORUMPIRANIH LJEKARA , SAMO NEZNAM KOME JE U INTERESU DA SE SMIJENI OVAKAV COVJEK ?
Seka hoce da ovlada zzo. Bice nam kao kod drugih kantona bankrot!!!
kako je samo ovo neodgovorno novinarstvo. ne da branim ovog uhljupa konakovica ali zasto klix novinari ne traze misljenje i iz ostalih stranaka da imamo iiskaze sa vise strana.. ne mozete ovako pisati clanke...ovo je grozota! ovo nije novinarstvo!
U Kantonu Sarajevo svuda treba i metla i puno vise kontrole u svim ustanovama...Bahatosti,nepotizma,kriminala i samovolje nikada nije vise bilo i ovo drustvo vodi u anarhiju samo...Valjda je DOSTA....