Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof tjelesnog, inače pravno-ekonomski ekspert 🤣
Kad Dinu ne ganja sud jer najveći sarajevski diler Šmrk finansira njegovi političku i stranačku kampanju, svako je onda nevin ko' goblen.
Izgleda će trezoraš izmetizbjegović pjevati Zen'ca Blues uskoro. 🤣🤣😅😂😅
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Evo ga ljubi ga majka. Drugi u Bošnjaka. Ko o čemu, ku..va o poštenju. Pa da je to tako ti bi davno bio na Golom otoku
Da li je mogao pomisliti dok je u granapu prodavao papriku i paradajz da će biti ministar, eeee Bosno , Bosno ko te kleo nije dangubio
Fino prizno da je lago da su ga prisluskivali
Hapsi govno i povrati te kredibilitet nad dotičnim, kreno ko Dodik osporavati pravosuđe haman mu je dosje podebeo, hoćeš jedan dan oplakat kad medo dođe pred tvoju kuću, pardon kuća nije tvoja ti se dobro udo, raja ti se smije koji si lažljivi uhljup.
Isto tako i Dodik prica pušete u isto
Ne mire se SDA botovi s gubitkom vlasti. Polako, pomiricete se.
Da je pravosudje kako treba to bi za izdaju davno bio u buksi....izdajnice
"A ti "care" pare države imaš u rukama a ti mali lopove se ubio za čitanke e ti truhla nogo ".
Ćudić tvrdila da će podržati inicijativu za smjenu Košarca, pa glasala protiv..
Mescini Dino, puno priče a malo rezultata od vaše trojke.. Sto se mene tice, nikad više. Toliko.
dodikov portparol .......
Koliko samo opsjene i ublehe u svakoj recenici. Ali evo ovo "Ovo je zemlja koju je posjetio najveći broj turista u njenoj historiji i hoćemo to da imamo i naredne godine, hoćemo da pričamo o investicijima i jedinstvenom evropskom tržištu.". Jos 2019. smo imali rekord u broju nocenja, dakle, mozemo li govoriti o zaslugama vlasti za ovo??? "hocemo da pricamo o investicijama" - ali necemo da smanjimo doprinose. I gdje su te investicije, inace?
Ima izvhestaj zahvaljujuci ratu u Ukrajini i strahu EU da rat ne dodze do njihove avlije pa nas pripremaju da nam ovde brane EU a drugo upravu si da je pravosudni sistem na dnu a primjer si ti jer da pravosudje radi svoj posao ti bi zbog falsifikovanja diplome bio u zatvor a ne ministar s upitnom srednjom skolom a da ne pricamo o fakultetu
Tačno tako MInistre. Pogotvo kad nisu reagovali nakon što je Ambasador BiH glasao protiv rezulicije o osudi nacizma i neonacizma. Tada je i tebe i njega trebalo u ćuzu Ministre Konakoviću. A onda da bude još smješnije, došao si u Banjaluku slaviti 25.11.. Pa da je Tito živ, neću ni da pomislim kako bi i jedan i drugi završili. I naravno cijelo vrijeme ste za nato i protiv ideje nesvrstanih.
Ko o cemu ku*va o postenju. A veze sa narko kartelom Dino i Tito, finsiranju NIP-a sredstvima mafije, NIP-ovom planu da ustupe Ustavni sud Covicu i dolaski na vlast drzavnim udarom. Ustupanju svih vitalnih institucija antibosanskoj koaliciji Dodik-Covic pa sada hapse sve sto je brana secesionizmu. O tome ova ku*a ne govori.
Neka se izvade svi predmeti iz fioka, sefova i da se vidi sta je sa procesima koji jos nemaju ni optuznicu od 2019. god...u cemu su ucestvovali i ovi u prdekani
Vlast je izgubila povjerenje. Sebija Izetbegović smijenjena,glavni program stranke završen, ili imate još šta na agendi?