Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam!
Nemoj Baketa da privedes hi hi
Nakon sklanjanja pasa u prihvatiste svi "ljubitelji" istih imaju priliku da ih udome... Pa bujrum, zar to nije vaša prilika da pokažete humanost i ljubav prema njima!? Psima nije mjesto na ulici... Samo dvije zemlje Evrope trajno udovoljavaju pse u prihvatistima...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ove histerične zaštitnike pasa lutalica nikako ne mogu da prokontam. Koji je vrag u njima? Da li se radi o koristi za one koji su ih izmanipulirali, da li je to neki seljački gen u njima ili nešto treće. Prije neki dan slušam čovjeka kako se hvali da nitko poslije ponoći ne smije proći ulicom zato što on hrani jedan manji čopor koji tu po cijeli dan laje i napada nepoznate!!!!!!!!!!
Stanovnik grada ima pravo da živi u svom gradu bez čopora opasnih, agresivnih i bolesnih dzukela. Kome se ne svidja neka se vrati u svoje selo, pa neka mu tamo njegov Garo laje po cijeli dan. Seljadijo bolesna, dabili bolesna.
samo poneses utoku pa da vidim stone mozes proci... Koji ti prvi pridje metak u glavu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je Konakovicu, imas podrsku cijelog gradjanstva. Samo tako nastavite.
citam vase komentare i gnusam se-koja ste vi primitivna svjetina. kako ste samo slozni, kad treba lincevati slabije. da ste tako slozni u borbi protiv korumpiranih politicara i kriminalaca, bosna bi bila raj na zemlji. ali, tu, ocito, svi "junaci nikom poniknu". pa, neka vas i dalje pljackaju. takva ljudska bijeda i ne zasluzuje bolje. glasajte za one, koji ubijaju zivotinje. s takvima cete daleko dogurati. i vi cete, kao i psi, rovariti po kontejnerima. roma locuta causa finita!!!
almasa1 duso promasila si temu.
jos nesto-provedoh djetinjstvo i mladost s psima lutalicama. nikad me nijedan nije zarazio, a, bogami, ni ujeo. "ujedose me" 92 ljudi. ljudi, poput ovih "646 podrzavam". ljudi, koji jedva docekase, da klicu ubijanju nemocnih i bespomocnih. takvih je, eto, ljudi mene strah. jeza me hvata od takvih ljudi. nikakav agresivan pas se s njima, po zlocinstvu, ne moze porediti.
646 "za", 53 "protiv". aferim bosno! kolko juce i vas su ubijali, jer ste bili "dzukele". nikad vi necete doci do pameti....i vama i vasim "funkcionerima" bi bilo bolje da se obrazujete, negoli sto dangubite po dzamijama. nista vi niste naucili. osnovni moralni postulat glasi:ne cini drugome ono, sto ne zelis da cine tebi. neka vam svima sluzi na cast. moralne nakaze-to ste vi.
svaki ulicni pas, za razliku od vas, huskaca na linc, ima KARAKTER. kako zdusno bodrite (cast izuzetcima!) nesposobne i primitivne "funkcionere" , koji nisu u stanju da rade posao, za koji su placeni(!)-naime, da obezbijede pristojan smjestaj za sve nezbrinute pse. umjesto da ih "poskidate" sa fotelja, vi aplaudirate "sintorima". VI ste zarazeni "bakterijama" ignorancije, bezosjecajnosti, gluposti i sebicnosti. sram vas bilo! nije cudo da imate "funkcionere" kakve imate. bolje ne zasluzujete.
opet ti almasa ne shvatam te. prioritet su ljudski zivoti, cist grad od copora pasa koji nesmetano jurcaju svugdje. ni u jednoj zemlji ( osim Rusije) ne moze se vidjeti copori cuka po ulicama, ispred skola,vrtica... mora se uraditi nesto. a svi oni koji se toliko bune, bujrum udomite barem po jednog lutalicu.
Bolje za sve nas, bravo premijeru
Hvala premijeru . Lakse se dise vec od SFF ali ovih dana pocinju da izviru iz coskova ti psi . Nit su oni zasticeni , nahranjeni , smjesteni niti smo mi . Dakle Zakon o zastiti NE VAZI.
Konakoviću samo naprijed, ove Švice i Njemačke ne ujedaju paščad, a ako im je žao paščadi, nek ti pošalju adresu, pa svakom od njih ko pravi džentlmen pokloni po stotinjak pasa.
Da ubijes pse koje nitko ne udomi?..Ne mogu vjerovati da ovo citam. Duzni smo da se brinemo o ljudima, zivotinjama, o svim bicima sa kojima zivimo, kao i prirodi oko nas, a ne da ubijamo i unistavamo. Da ti Bog da bolju pamet .....
Mrs u 3PM i ti i pascad vise , ne mozes ni spavati ni hodati ni disati od pasa kao divlji zapad . . . Sve rokaj ne pitaj ove Budale Konakovicu necemo biti taoci ovih par budaletina iz dijaspore i ovih nasih av mjau narkomancica i bolesnika . Samo ostro po mahali .
podrzavam.svaka cast
sto ima mrsku facu
Na slici ko da mu neko ulazi s guza:))
Ti to iz iskustva govoris , je li primiitivac?
hrisi -avgi Ti to iz vlastitog iskustva govoris , je li primitivac?
Seljak svoje pse ne vakcinise , niti ih sterilizuje, niti registruje . Kada mu se kuja okoti, sve u kutiju i odnese u grad, onda ova udruzenja odrade sve ostalo, markiraju. sterilisu. Ali nemogu oni stici sve to uraditi koliko ih seljak moze dovuci u grad. I tako im broj stalno raste. A seljak ko seljak boli njega briga za sve ako on nema licnog interesa, uostalom kao i za sve ostalo, kod njega ne postoji drustvena odgovornost, svjest ili bilo sta civilizacijsko. zato smo tu gdje jesmo.
majmune, sto nisu tako odlučan u rješavanju Grasa, zdravstva, skolstva, vodovoda? pametan si ti, jeftinim potezima uzimas glupi narod lopatom
Bravo premijeru!