Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Majstorovic izgubljen u vremenu i prostoru, ne znam sta on uopste radi u politici
Hadzikadicu toliko o tebi Majstorovic ti u stranci
Platforma za progres sa matorim Majstorovicem cirkus stranka
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Majstorović je bio loš metereolog sa srednjom školom. I u penziji je glumio metereologa. Stari prdonja i lopovčić. Ima i onaj Dragi Jurić sa osnovnom školom. Lijepo je biti Hrvat u Sarajevu pa prodaš svoje usluge jer im treba Hrvat.
Ovaj nije znao igrati košarku, ne zna ni politiku, al zna krast i preletat.
majstorski je majstorovic uzeo pare i sad se pravi senilan
Fino ih je sredio ,uživo na tv-u.To je naš Dino ,uzdanica naša.Šta je prije pisalo ptice znaju.
Krivična prijava Majstorovica protiv Konakovica! Glasanje je tajno i to je osnov demokratije. Javno su oblatili njegovo ime! Ove poruke su jasni pritisci! Konakovic=Asim!
Otkud Zeljko Majstorovic uopste u politici???Drzi se ti meteorologije!
Jao nevinašceta majko mila , bjelosvjetska lopina mr.E.K
Gdje je puno baba kilava su djeca! Vazda je bilo tako i biće jbg.
Postali punoljetni i napustise vecina majku(Sda) bolje da sute sve ih je digla iz pepela poslije rata uzimali su koliko im je trebalo, dobijali su sta su htjeli. Od sluzbenih vozila, goriva, mobitela, teta itd. Dodje petak sa sluzbenim vozilom na more, majka SDA sve placala, postedite je bar u statosto nezna se jos koliko ce zivjeti. Starice moja glasao sam zatebe od 92 do prosle godine, vise nikad Asim te otrovao sad si na infuziji.
stoka bezobrazna. nadam se ipak da ce ih stici kazna naroda
Sta politika uradi od insana. Zeljko bio omiljen medju narodom kso metereolog. Otisao u penziju, umjesto da uziva i tako bude zapamćen kao drag insan uprska pred smrt. U 72 godini ufatio se politike pa bolan sto neode na Trebevic da nam javljas hoce li biti kise, sunca kad si jos mogao raditi nego te uhvatise hijene da ti ga kultutno sloze umjesto vakcine.
Sve to si mogao preduhitriti d anosi se inatio da postabis genetski modifikovanog Ademovica (kumce) na poziciju.Nisi morao nikog aonda cak ni moliti.A ustvari si ti lobirao za Ademovica ne za Bogićevica
Dobra vakta ko obraza nema, a ovaj "senilni" levat je ili kupljen ili se prod'o ko Baralija i Cavara.
Građanska od ponedeljka!
Ma ovo smece ste trebali prije glasanja prozvati da se zna skim imate posla govno staro on da bude vijecnik grada debil nad debilima zbunio se na face-u muca glupko satro nista nezna bio sam kod skake eto onako bio bas sad njega skaka zvao onako jado jadni nije mu jista nudio neko lud eto zvao te slucajno na kafu kod njega kad si gradski vjecnik i slucajno nista ti nije nudio
Zasto ste zamaglili drugu fotografiju??? Da se ne vidi da u uglu pise “uređeno”??? Zamislite Merkel ili evo ovog Satlera ili bilo kojeg politicara kako pokazuje viber poruke u programu. Konakovicu zaista si smijesan, a tvoje konstrukcije koje pravis u glavi, i sva baljezganja i neosnovane optuzbe su zaista na jednom posebnom nivou.. mozda si nakon propale kosarkaske karijere ipak trebao da se bavis filmom..