Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče ... I završi fakultet preko štele !
Ma sta prica covjek koji je opuhao K.K Bosna i napunio licni budžet,pa zatim odleprsao u politicare da se bolje sakrije!! Sticice Konakovicu sud i na tvoja vrata,kao i mnogih iz SDA stranke!!
Prema mom skromnom misljenju smatram da je E. Dino Konakovic ipak fenomen u svjetskim razmjerima. U svojoj praksi nisam sreo kosarkasa koji je bio kapiten ekipe, koji je iskljucivo grijao klupu. Njegovo bodrenje i navijanje nam je bilo od ogromne pomoci. Dres smo penzionisali.
DOK SI TI BIO U BOSNI ISAO SAM NA SVAKU TEKMU ! OCRNISE COVJEKA BEZ DOKAZA, TIPICNO SARAJEVSKI... BRAVO DINO !!
MGHRR! GRMHH! NGHHGRH
Jel me neko trazio?
nemojte mene ja sam čuveno lijevo krilo sda a backovič je desno
Konakovicu, fataj se onog ublehasa Pecanca, jer ste potpuno isti odpad i bagra. I ne baljezgaj vise.NAROD ZNA sve o tebi, sveeeeee
Novodolazećoj vlasti u KS-u, Pa oni (Vlada u tehničkom mandatu) rade zato što je tako šef naredio. Jer, oni nemaju svoje mišljenje i svoj stav - već samo slušaju šefa. Nisu oni naivni kao bivši ministar Suljagić koji nije ispunio zahtjev šefove hanume i \"odmah\" je morao podnijeti ostavku. Tako je to u socijaldemokratiji !? Nažalost .....
A sta je sa Bosna ASA BH Telecom!? Koliko si dobar iz tog posla izasao Konakovicu!!!
Konakovicu, protiv sebe prvog trebas podnijeti krivicnu prijavu!
@je.bac mrtvi Pa nije on toliko fufao u KK Bosna (ja mislim) ... Nadzorni, Upravni ... On je samo bio lutkica za press konferencije ! Mislim ... ruku mu odsjeć ... to stoji !