Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam razlog zbog čega Klix ama baš svaki dan promoviše ovog lika i stalno nas bombarduje informacijama tipa "Konakvićeva misao dana"... Potpuno bespotrebno.. Umjesto da i drugima daju dio medijskog prostora.. Je li ovo SDA, Konakovićev medij ili šta?
@SuaveAcecino E nisam znao da konakoviceva punoca pohadala katolicki centar
@kameni19 Ih šta je uglednih muslimana na vlasti pohađalo katolički školski centar. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MA KOME TI PROSIPAS VISE JEFTINE FOLOVE I UBLEHE BEZ GRANICA??? Nemamo vode, psi lutalice nas pojedose, grijanje nikad gore, rezije nikad skuplje... Reforme su ti strasne, zdravstvo kojim se hvalis - nikad gore..., postedi nas zivota ti reformi u stilu Dine Konakovica pod motom "sujeta mi je zvijezda vodilja"! UBLEHASU JEDAN, STA SI TI BOLAN KONKRETNO URADIO??? (prodavanje suplje je konkretno samo u tvojoj glavi)
Bas tako....Zivi bili pa vidjeli...Kanton Sarajevo ce zavrsiti kao K.K.Bosna....
Definitivno osvježenja na BiH "političkoj" sceni, tacan i precizan kao sakalpel..
Lopovski poduhvat SDA-SBB je intetesna zajednica i cuvace jedni druge. Na sta smo spali.
Jedini pomak u kvalitetu mog svakodnevnog života u KS je Centrotransov gradski prevoz. Au, čekaj, to je zasluga bivše vlade i bivšeg ministra (ne interesuju me motivi).
Ja ne vidim nekih značajnijih pomaka, osim što je došlo proljeće...
Samo ukidajte privilegije I ne bojte se...narod je uz has is koje god stranke da ste
E moj Konakoviću kad Pecikoza neće da ti sjedi pod Alijinom slikom kako ćeš sa nekim drugim uspostvaljat poslovne dogovore ?? Dodik, Čović, EU itd. Možeš imat biznisa samo sa Pakistancima i Arapima :)))
što se ne obrije da liči na čovjeka,kakva je ova brada cccccc....nije loš lik al brate idi u brijačnicu baci 20 maraka da nekog obraduješ,napravio si kuću hvala bogu daj malo i raji nek te voli čaršija..a sve prođe
pa mozda bi trebali poceti i to svi , jer ako isprenosi dobro demobilizirane i obespravljene moglo bi vas bit po banderama .Molite se Bogu da ne bude ponovo protesta , prvi put je bilo sto je bilo , ako bude opet .... ko zna ?
gledaj rahmetli alije na zidu
Samo mlate praznu slamu..
Akcija; imaš kuću, imaš stan, imaš vikendicu, imaš šator, vrati šator...
Akcija; imaš kuću, imaš stan, imaš vikendicu, imaš šator, vrati šator...
Bogami ni ja ne bih posustao za takvu ogromnu platu. Da adam otkaz? ma kakvi borio bih se i rukama i nogama.
...peksin i ništa više! svaka slika to kaže!
a, jel' ga ono sa zida gleda Veliki brat?
NE, ono je samo svekar Velikog brata !