Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrišite ponovo. Ko o čemu KURVA O POŠTENJU.
Samo ako nisi (SDA) nisi podoban......Pokakim se na SDA ...redom pocev od zuce...Izmetbegovica..Prodase nase pola Bosne u Deytonu a nas prognane nisu ni pitali...smradovi sta drugo reci...uvjek i za uvjek ce ostati spradovi za mene...helac otisli dabogda..!
Sad će nama Ana Babić pričati o pjevanju jebeš ekonomiju . Imaš vibrato dragi kolega koji je iritantan -oduzimam ti riječ. Vokali u tvom glasu nisu izraženi - nema na govornicu la la la la la la la zapjevala sojka ptica ovoj državi gotovo je kad je pjevači vode
Pošteni nisu jer su se prihvatili poslova o kojima nemaju pojma, a da su kvalitetni nisu. A dali su poslušni, Dino, sam znaš.
Pitanje premijeru KS koji prati ove komentare, jel "Klub Srba" u skupštini KS bio skup kod kupovine, jel bilo popusta i da li je Peđa Kojović nudio i svoju podršku po svojoj uobičajenoj tarifi i da li premijer ima podršku barem jednog od tri samostalna poslanika, jer sa "Klubom Srba" vlada ima 18 ruku, sa Semirom Halilovićem babinim sinom iz BPSa je to 19, jel to dovoljno
ore lola sa cetri vola dva tudja, dva njegova nisu...
Čuj kvalitetni i pošteni..valjda si želio da kažeš, lako se sa njima upravlja i dobro slušaju tvoje upute!
pa da... al narod je kriv za to
hajde i ti sa njima u paketu ispoštuj zakon...
Konakovic vehabija posto pusća bradu do koljena...!!
Ovo je više brada a la Nikola Poplašen... Da nije prešao u četnike?
Ma vala za koju markicu dao bi on i guze..!!
Pa ako su kvalitetni i posteni sto ih smjeniste???? U prevodu znaci da ako su ovi sto dolaze losiji nema veze jer su u koaliciji..:)
Nekom sa diplomom Fakulteta sporta i fizičke kulture je mjesto na čelu sportskog kluba, a ne jednog kantona. Jesi nam ti našao trućati o tome ko je za ministra a ko nije...
A jel Premijeru; o bivšima sve najbolje ( javno)!
SDA - ekipa koja je unistila BIH - i jos uvijek unistava. Ostvarili su cilj. Stvoreno je idealno tlo za islamski extremizam i totalno post-ratno etnicko ciscenje federacije.
Stambol Hookah Lounge !
divi u premijera vugla o bože nelići ninašta
Ti tipkaj,a on trenutno kaficu srce u bbi-u sa Dalijom a poslije u apartmanu po vinu udaraju
Kako nisko, kako nisko,... Nije bitno što su ljudi kvalitetni i što rade svoj posao... Bitna je koalicija.. Zemljo otvori se!
Pazi šta želiš. Ti ko da nisi odavde?
Almanah želje čuvam za tebe :P