Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema tu neke mudrolije, kakve odluke kakvi bakraci....vračaj go*no i to avio saobraćajem da što prije stigne.....i onda kod vječne vatre na lincovanje smrada od čovjeka!
mogu ga vala i u kovcegu poslati jeftinije je
@LgG3 Dobra je i ta opcija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Interpoli dviju država dogovaraju mjesto i vrijeme preuzimanja potraživane osobe".... naši kako su smotani neće ga znati ni preuzeti ili će ga ispustiti iz ruku... "slučajno"
Jos malo pocece vam u Sarajvu i da komanduju ovi iz srbije , sto ratovaste sda s'njima ??
Boze hoce li se dati potkupiti?!
Valjda je svima jasno da u srbiji odlucuje vucic u ime ministara i popova. Svaka mu cast na uspinjanju u vlasti kako pre izborno i post izborno.
a sto ne pripremite dokumentaciju ODMAH, i čim dobijete zvanicanzahtjev u roku sat vremena pošaljete nazad????
Izgleda da je bjegulja imao samo jedan razlog da pobjegne, a to je da pobjegne od alkotesta ili narkotesta.
Jos ce na kraju Srbi krivi ispasti sto su ga uhapsili...
Ovi nasi Bosanski pravoslavci samo bale ma utripovali se da su srbi
@bosman345 pa sta seru vise sa tom poternico yebenom....kad je posalju bice izliferovan ko paket...iste sekunde..ko da srbiji treba vruc krompir iz Sarajeva....mos misliti "odluku donosi Srbija".. koje budalastine....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KAko ba donosi ministar pravde Srbije ako Sefić nije državljanin Srbije ? :) NAravno da jeste, jer se u Srbiji ne smije zadržavati više od tri dana a da se NE PRIJAVI SE POLICIJI. Ili se je Sefić prijavio policiji poštujući zakone Srbije, ili ga je policija već treći dan pronašla, na šta ima preventivno pravo. Da nije državljanin Srbije, već bi treći dan bio na graničnom prelazu predat graničnoj policiji BiH, jer mu nije dozvoljen ulazak u Srbiju.
da nije pobjego ko zadnja p...a mozda bi mu donjeo sapun u zatvor da ga ne boli
Nadam se da će ta konačna odluka biti pozitivna
Pa mora odluku donjeti. Ali valjda će skontati da je obrnut slučaj.Desilo se u po Beograda i makne u BIH..😉.Netreba tu dizati tenzije,jer ako oni ne izruće ima kome moraju izrućiti ga.
Pa gdje ga klepise, nista o tome...
Hvala njima al ovo je zalosno koliko su nasi nesposobni ! Da i malo rade klocevi ne bi nikad dosao u njihove ruke, nego bi u roku sat vremena bio lisen slobode !
Prvo ga j*bi ministre!!!