Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde, lijepo.. P.S. Hvala Hrvatska, bilo za džaba ili sa ispostavljenom fakturom, pomoć je pomoć..
Nema na čemu. Kad pomažemo Srbima koji su nam ukrali dva kanadera u ratu, zašto ne bi i vama?
@flatline Samo te molim, nemoj nas u isti koš, nije ljudski..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sanjam da vidim kanader sa bh. zastavom :$ Ocajni smo hahah
Snaja pobro i dalje, jedan kanader ti stoji $37.000.000 a potrebni su nam sigurno 2, sta mislis kad ce nasa bijedna drzava imati te pare?????
Imat ce... kad isprosi :D Ionako nista ne znaju sami, nego donacije, kukanje, znate rat je bio :D I dobijemo "Cesnu" na poklon, gratis rucni rasprsivac za nisko rastinje hahaha Nasa domovina <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja malo karikiram ovdje nekima koji su svasta pisali prepoznat ce se...
"Konacno" ce se opet nakupiti novca Lijanovic i Bakir :) Sutra ce biti da je steta nekih stotinjak miliona maraka i to treba posumljavati,zato ce izdvojiti 50 miliona i posadit ce ku..c u jablanici.. Sve sto se desava ne desava se slucajno :)
Izgleda da su sarajevski drugovi ovaj put stvarno odlučili ugastiti požar, pa pozvali svoj drugove u zagrebu na dogovor: "Pomagajte drugovi, dolaze izbori, vratićemo uslugu kada vama bude trebalo". Sve ostalo bit će povijest.
Nadamse da ce te ga vise ugasiti....vrjeme bi bilo...
iskreno ovi hrvati su budale sto dolaze sa kanaderima da gase pozare,. kada je nasim vlastima preci vozni park, nego nasa imovina,., ja da sam na njihovom mjestu bi samo posla brosuru novih avudi modela, il nekih elitnih hundahija,. uz poruku trosi 5litara po gradu sa upaljenom klimom dok ga cjepas,.,., hvala vam al nemojte visee
Hvala premijeru federacije sto nije ucinio nista da nam blago ne izgori.
Jedan Kanader košta koliko i visina štete od jednog većeg požara. Naši političari ili su slijepi ili to ne žele da vide. Uostalom, nisu vrijedni ni pomena kad' uzmemo u obzir da nisu sposobni da donesu zakon o JMBG. Čemu se više nadati od njih? Stvarno da se naježiš. Susjedi hvala na pomoći :)
komsije pomagajte zivi bili,izgoresmo....
cijena 32 miliona kanadskih dolara
Ogromna hvala dobrim ljudima iz Hrvatske za ovo!
Jedan od najvecih hitova svih vremena: Let Sadaka In
Nije se rodio ko je narodu ugodio. "kuku majko pomagaj" "koliko ce to da kosta" itd itd...
I onda kad mi neko pocne gledat u zube jesam li musliman il sam neke druge vjere, a zivimo u drzavi koja nema kanadera, zivimo u drzavi gdje kad bolnica izgori trebaju mjeseci ili godine da se renovira. Dokad cemo se baviti apsurdnim stvarima koji nemaju veze sa zdravim razumom, dokad cemo zapostavljati bitne stvari baveci se ne bitnim stvarima.
odgovor vec znas, ali evo za svaki slucaj da ti odgovorim na tvoje pitanje: dok postojimo!!!
..a, jesil' musliman ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko bi jedna kiša samo pomogla... Nadati se!
gdje su vam sad hodje i svecenici nek se pomole za kisu mozda ih bog poslusa i posalje kisu al oni se radije bave politikom . mogo bi ja pokusati sa indijanskim kisnim plesom .
Vi rekoste nece nas vise gasiti nek crknemo... :)
@RSPD sistema Nije baš tako bilo, riječ je o ispunjenom fondu od 30. radnih sati (pretpostavljam na ime gratis rada). http://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatski-kanaderi-vise-nece-gasiti-pozare-u-bih/130809062 P.S. indikativno je, da se u članku uopće ne pominje način finansiranja angažmana kanadera!?