Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spisak privilegovanih koje će SDA otrovati ove godine.
Čengićka je "vlahinja"? Njoj je Dodik omogućio da vrši malverzacije?
oko svega ciganluk i cirkus
Da sam znao ne bih ni pravio, vec bi se hvatao magle u 3 PLM odAvde! Budale i optimisti zive u Kantonu Sarajevo, dok u ostalim BH gradovima ljudi zive svoje skromne zivote i uzivaju u njima. I đe ću ja sad sa svojim dijetetom? Možda da zovnem sveto trojstvo da ga paze i odgajaju?
je li ovo neki mahalaski portal kada ovakve vijesti objavljuju
Nije mi jasno kako nema privatnih vrtića kad nema dovoljno mjesta u ovim. Neradnički narod. Svi pedagozi čekaju da ih neko zovne da rade...
Znaci, glupani su stavili dupli spisak za Novo Sarajevo, a za Novi Grad nema nista. ccccccc
A gdje je spisak za NOVI GRAD??? Kad se otvori tamo stoji Novo Sarajevo...
Od kolijevke pa do groba, štela je ovdje najtraženija roba
nedam nikom mog Malehnog u ruke osim mojoj koni strečeg sprata
Pita li se iko od ovih roditelja sta mu dijete radi od 07:00 do 17:00 h..... Samo jedna vaspitacica na 30-35 djetece, ona im ne moze imena popamtiti, a ne da zna sta radi! Kako se ona sama moze posvetiti nekom djetetu kada ih je toliko na nju jednu?!?!? Kada gledate matematicki dijete u vrticu provede 10 sati, a samo 20 min vaspitacica moze posvetiti paznju pojedincu! JU djeca Sarajeva je preduzece za otimanje novca od roditelja....ne znam kakva je navala?!?!?
Ne znm sta bih ti rek'o Nekoreko... Moje starije dijete je islo 4 god. u Djeciji grad. Toliko grupnih aktivnosti imaju da sam bio fasciniran (ples, recitacije, takmicenja, radionice kreativnosti, workshopovi s prodajom, kino projekcije). Svake druge sedmice sam morao bjezati s posla da idem na neki vrticki event
Moj stariji je isao 3 godine u drzavni vrtic...cesce mu je bila razbijena glava nego sto me iznenadio necim naucenim! Mla?i ide u privatni vrtic...govori bolje engleski nego bosanski, nikada nije bio povrije?en, niti je ikada dosao kuci gladan, a ovaj stariji je suh ko grana i uvijek gladan! Kakve crne radionice, nisu u stanju pjesmicu nauciti...sve sto je naucio je da pljesce!
Kriteriji za primanje kandidata konkursa sadrzi i ucenje 20 najbitnijih sura pred strucnom komisijom. Djeca sa govornim manama moraju biti u stanju te iste sure ispisati na Arapskom sto ce onda strucni kaliograf provjeriti i utvrditi da li je kandidat kvalifikovan za vrtica.
Ostale ce odgajati ulica?