Pita li se iko od ovih roditelja sta mu dijete radi od 07:00 do 17:00 h..... Samo jedna vaspitacica na 30-35 djetece, ona im ne moze imena popamtiti, a ne da zna sta radi! Kako se ona sama moze posvetiti nekom djetetu kada ih je toliko na nju jednu?!?!? Kada gledate matematicki dijete u vrticu provede 10 sati, a samo 20 min vaspitacica moze posvetiti paznju pojedincu! JU djeca Sarajeva je preduzece za otimanje novca od roditelja....ne znam kakva je navala?!?!?
Ne znm sta bih ti rek'o Nekoreko... Moje starije dijete je islo 4 god. u Djeciji grad. Toliko grupnih aktivnosti imaju da sam bio fasciniran (ples, recitacije, takmicenja, radionice kreativnosti, workshopovi s prodajom, kino projekcije). Svake druge sedmice sam morao bjezati s posla da idem na neki vrticki event
Moj stariji je isao 3 godine u drzavni vrtic...cesce mu je bila razbijena glava nego sto me iznenadio necim naucenim! Mla?i ide u privatni vrtic...govori bolje engleski nego bosanski, nikada nije bio povrije?en, niti je ikada dosao kuci gladan, a ovaj stariji je suh ko grana i uvijek gladan! Kakve crne radionice, nisu u stanju pjesmicu nauciti...sve sto je naucio je da pljesce!
Prikaži sve komentare (40)