Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno cemo saznati koliko ima wc-a s vodenim ispiranjem:)
Popis se obrađuje kompjuterima i skenerima i ta automatska obrada traži znanje, pa će se prvo morati u narednom periodu ljudi obučiti za rad a rezultate ćemo dobiti pred sledeći popis. Bagru je trebalo zaposliti da ručno obrađuje podatke i imali bi rezultate za 30 dana, za koliko su se rezultati u yugi objavljivali bez kompjutera.
Jadan ti dan ko da nas je 70 miliona
Ja bi do sad sam sve Kineze i Pakistance prebrojio a do objave rezultata u BiH naredne godine bi uspio možda i Indijce prebrojat :-)))
prebrojao, izvinjavam se.
Steli se jer se zna da su Hrvati zajedno sa Sejdicem i Fincijem manjina u BiH,a ne konstitutivan narod!
Mrs majorizirano djubre
Pa dobro je..izaci ce prije slijedeceg popisa..;)
Vjeciti optimista..;)
hahahaha stimaju se rezultati pa oteglo