Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST !!!!!!
KAD TAD!
@Вук znas li ti vukodlace uopste ko su poturice ako ne pitaj malo babu ili prababu da ti isprica, ako nisu vise medju zivima evo reci cu ti ja, to su upravo te babe sto su se pd Turke poturale da im beg ili aga odvali a odvaljivalo se redovno narocito prve bracne noci. Nadam se da ti je sad jasnija rijec poturice
ja bi njima sudio, gorili bi oni meni mjesecima...
@dado banjal... 05.12.2012. u 12:14 Če.tn.iku! Maj.mune! M.r.š medju svoje Smrde! Jos se usudjujes da dolazis ovdje i pi.šeš svasta! Dograbit ce se tebe mudzah.edin kad tad!!!! Само кукавица и будала може писати глупости као ти Q...X и плусаши што су исти као ти. Потурице се по томе познају.
Ajd ne seri
Če.tn.iku! Maj.mune! M.r.š medju svoje Smrde! Jos se usudjujes da dolazis ovdje i pi.šeš svasta! Dograbit ce se tebe mudzah.edin kad tad!!!!
opet sude nevine srbe hahahahahhahahahhahahaha
Prema fotki koju vidim,Lukić Milan ponaša se kao filmska zvijezda,čini se da nije svjestan da će do kraja svog jadnog i bjednog ovozemaljskog života biti u zatvoru.
duaj ga dado
pa kako moji Srbi...hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahahah...a onog hrvata i albanca pustili...koja nepravda...hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
A šta je sa društvom sanu i bratijom iz Francuske 7.Ovi su samo izvođači radova na projektu zvanom velika srbija.Gdje su ideolozi,oni koji truju,koji od komšije,kolege sa posla,poznanika i prijatelja preko noći naprave zvijer.Gdje su Baletička i njoj slični:prije bi njih trebalo u Hag.
Jao Ivana zar nisi nikad cula za ta imena srdoje, sprdoje,tugoje,vukobrtat, manojlo, danojlo, krkomir, tugomir, plasimir i da ne nabrajam sve lijepse od lijepseg.
Ima li neko od ovih srba koji barataju nekim cudnim ciframa o srpskim zrtvama u Sarajevu, podatak koliko srba je poginulo od divljaka sa brda pogodjenih snajperom ili granatom.
Ma trebali su Lukice oslobodit, da nam Dado iz Banjaluke bude sretan, da ih doceka i izljubi ljude koji su zive palili druge ljude... Djaba ti je Dado, do kraja zivota ces zivjeti sa čonjenicom da si pripadnik G-E-N-O-C-I-D-N-OO-G naroda... crknut ces s tim
@bosanceros ti nisi bosanceros. ja sam to. ja, omer. pravi bosancerosi se ne smiju k\'o kur ve: \"hihihihi\"! pravi bosanceros zna da je: krvlju bosnjak, vjerom musliman i govori svojim, bosanskim jezikom.
1. da li su civili koji su pobijeni ili zivi spaljeni bili teroristi? da li su oni bili obucavani u kampovima u afganistanu? da li su imali kratke hlace i duge brade? 2. da li su dva covjeka bila u stanju sve ove ljude povezati, pobiti, zapaliti? dva covjeka milan i sredoje lukic.