Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dajte molim vas pa jeste u duhu islama da sve bude skromno i vala bude svake godine a imajte na umu da je to dženaza za 300 osoba zamislite samo koliko tu treba mezarova iskopati, jantahti pripremiti, spremiti toliko tabuta itd. pa onda obezbijediti autobuse iz svih gradova lijepe nam BiH, pa za taj dan isto tako treba obezbijediti cisterne s vodom za toliki br. svijeta koji će doći tako da je ta cifra ipak samo ono osnovno i ne vidim u tome nikakvu glamuroznu manifestaciju a za našu djecu je jako važno da znaju za onošto se desilo jednako kao što je važno da imaju lijepe škole i posao u nekoj fabrici npr.
mislim da u duhu Islama uopste nije da se prave spektakli od 700.000 maraka. bolje da su ljude skromno i dostojanstveno sahranili, a da su od tih para napravili fabriku za srebrenicane, ili obnovili kuce, skole il\' bolnicu!
Halo \"Drogba\", a da li ces mrziti onoga koji potpisa da su Banja Luka, Zvornik, Vlasenica, Bratunac, Visegrad, Foca, Bijeljina. Mislim, nisu ni meni simpaticni neki Pizdarevic i Baksic, Avdic, Pecanin, ali ipak nisu oni potpisali da je Srebrenica \"srpski\" grad. ,
uvjek ce moj duh biti u SREBRENICI i drugim mjestima gdje je bio genocid i uvjek cu mrziti srbe ali i one majmune iz \"oslobodjenja\", \"slobodne bosne\" i \"dana\" i proklet bio ko oprosti SREBRENICU!