Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Komšiću ti si svoje varao godinama na izborima a da nas ne izvaras,pa dok ti je bilo dobro nisi se zalio tad u SDP-u...ti si obicna politicka ***....pročitam si ko Barcelona..tika-taka...
*pročitan
Koga je on stabilizirao i umirio...za ovih 15 godina,jedino je zaprijetio Tadiću da će dobiti po prstima...verbalno!
Ovaj Komsic samo ide na foru Zlatni ljiljan i neka njegova priznanja!!Ovom napacenom narodu je dosta vas sa priznanjima,oni hoce konkretne rezultate a vi to nemate! I takode ima jos zlatni ljiljana koji su gladni u ovoj drzavi!! Osnovali ste svoju partiju misleci da mozete nesto uradit?? Bogami kod naroda postoji debela sumnja u vas i vas rad!!
...čovjek koji vam je donosio više od polovine ukupnih glasova je sada loš? U istoj toj predizbornoj kampanji SDP-a Zlatko je išao na foru Željkovog ljiljana ;) Kao političar je nesposoban, ali mu skidam kapu jer je Lagumdžiju o.d.j.e.b.a.o. ;)
https://www.facebook.com/Demokratska.fronta.BiH preko 37 hiljada podrške
NAROD BH TREBA DOBITI PRIZNANJE ZA GUTANJE GOVANA MZ 20 GODINA VEC. NOSITE SE U PICKU MATERINU I VI I VASA PRIZNANJA VISE.POKAZITE PODRSKU JEDNISTVENOJ BH I NE OKRECITE GLAVU NA OPSTRUKCIJE RS-A.
Trebalo je dodijliti ovima svima iz lopovske koeporacije " 7 veličanstvenih" i to za životno dijlo. Politički su na samrti - ostalo im još 16 mjeseci po svim međunarodnim prognozama. DF i samo DF!
Čestitke, samo neka to prenese i u partiju. Treba nam barem jedna savjesna partija.
Neko ko je dobio zlatnog ljiljana samo zato sto je hrvat ide nagrada???
E ako je on dobio nagradu za stabilnost i mira onda se nema sta pricati u nasoj drzavi!
Mrš lopove, svi ste isti !!!