Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pero haman te izbacili sa AVAZA pa si doso ovdje srat, idi malo na BG ili BL oslobodi malo nas bosnjake, dugo su te trpili i na \"avazu\"!
ma o kojoj pobjedi ti pričaš? stari aforizam kaže: utroba koja je rodila fašizam i dalje je plodna!!! znači nema pobjede nad fašizmom - on se samo može staviti u okvir djelovanja!!! ono što hitler nije mogao silom (da okupira evropu i podredi je sebi) sada njemci (zahvaljujući francuzima) to rade putem evropske unije i kontrolišu svu ekonomsku sliku evrope i svaku zemlju koja \"uđe\" stavi na njeno mjesto, njen nivo... i niko iz tih nivoa ne može da se poredi niti da dobija poslove kao prvi nivo gdje su njemci, englezi i francuzi. što znači, kad su francuzi i englezi shvatili da se fašizam ne može pobjediti onda su smislili način da i oni od njega nešto ušićare, a da se niko ne dosjeti - pa jadne istočnoevropske zemlje nagrnule u EU, u zamku - uzele kredite, napravile fabrike u kojima proizvide robu koju im diktiraju oni iz prvog nivoa i koju ne mogu bez njih nigdje prodati... itd... itd ali, to je zaista otužna priča da se ovako na forumima objašnjava... a ovi komunisti i dalje lažu i to je najgore. a datum kao datum, to se desilo i...
Šteta je ignorisati ovaj datum, radi se o pobjedi protiv jedne ideologije, fašističke ideologije, a ne o licemjerstvu komunjara...Razlikujte te dvije stvari, pogotovo što danas imamo otvoreni fašizam u društvu. Baš zato moramo poštovati ovaj datum, dati poštovanje ljudima koji su se protiv toga borili. U krajnjoj liniji i Amerika se borila protiv fašizma, i Engleska isto, a nisu bili komunističke zemlje. Radi se o datumu iz naše istorije, a istoriju moramo poštovati i pamtiti je. Sretan Vam praznik.
Srbi su razliciti od svih drugih okupatora Bosne, jer svi ostali okupatori su imali za cilj da Bosnu ekonomski eksploatisu, a Srbi su jedini imali za cilj da pobiju narod, da nas iskorjene. To sto su sami sebe pocistili iz Sarajeva, to nije isto, jer to je bio njihov izbor, dok su oni dolazili na vrati i organizovano ubijali po Zvorniku, Visegradu, Foci itd da iskorijene citav narod. Nema tu mnogo filozofije, ovo je jednostavna istina. To je dokazano i na mnogim sudjenjima gdje su razni cetnicki generali osudjeni, po zapadnim standardima za genocid. Nadam se da cemo se jednom oslobiditi nasih izdajnika, bivsih udbasa i cetnckih agenata Izetbegovica i Silajdzica, sto je neophodan uslov da spasimo domovinu.
od komunista se nikad i ne može očekivati ništa drugo do licemjerje!!! ustanak srba, koji nisu više mogli da trpe zulum ustaša oko drvara, komunisti pretvaraju u svenarodni ustanak bosanaca i hercegovaca (hercegovci su čak i ranije počeli borbu protiv ustaša ali su se oni odmah izjasnili da su uz čiča dražu pa se to prećutkuje kao početak borbe) protiv fašizma. jadno je i smiješno to kićenje tuđim perjem. komunistička represija je i od poštenih drvarčana napravili političke dželate koji su kasnije, ubijajući rođenu braću, prepravili istoriju. tako da komšić, iako komunista, kao hrvat mora da zna da je taj ustanak dignut protiv zuluma njegovog naroda koji je, istina, pošao u stranputicu fašizma, a on, koristeći se politikanstvom, to slavi kao pobjednik. fuj! fuj! fuj!
Ovo je veoma licemjerno od Komsica. Dok nam na rijecima cestita borbu za onu (jedinstvenu) BiH, on na djelima cuva Daytonsku podjelu drzave. Nije pomogao poslije presude za genocid, nego se umijesao protiv Srebrenicana na stranu RS. Isto radi i sada, kada je Kardzic uhapsen, on nam porucuje RS je nedodirljiva. Mozda jese svetinja njemu i njegovim cetnicima, ali ne i nama, zrtvama te genocidne RS.
U ime svih nas....HVALA DRUZE PREDSJEDNICE!
Predsjednice svaka cast pa se uvjek sjetite bitnih datuma koji su bitni za BiH i njen narod. Od srca vam hvala za sve sto cinite. SMRT FASIZMU!
E, moj Zeljko, imao si kome i uputiti to cestitku. Vise od pola taj praznik ne prhvaca (RS i Z. Hecegovine), jos nesto vise od cetvrtine i ne zna za njega (rodjeni u ratu i poslije rata), od one preostale cetvrtine vise od pola su penzioneri koji praznih stomaka ne znaju ni ko im je predsjednik, a kamo li kome se obraca.Ovo malo sto nas je ostalo...pa neka nam je sretan i taj praznik.:)
Ja se takodjer pridružujem čestitkama povodom praznika 27 juli DAN USTANKA NARODA BOSNE I HERCEGOVINE. Hvala predsjedniče.