Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se vise pazne obratiti boljem sutra a ne borbi za fotelju
Mogao si jos cekati sa zahtjevom i tako nista neradis
sve sto predlozi dobitnik zlatnog ljiljana narod ce prihvatiti zato samo naprijed zeljko!
bravo komsicu!sad ovima sto profesionalno komentarisu ne valja ni ovo?:PPPP ne brini izdrzi do izbora i nece ih imati ko placati jer nece biti parlamentarna stranka!ne znam kog si vraga radio kod njih u stranci?
Komsic je veci autokrata od Lagumdzije. Da nije tako, ne bi pobjegao iz SDP-a nego bi se borio za mjesto predsjednika te stranke na kongresu 2014. I veci je populista od Dodika. Da nije tako, uradio bi nesto na funkciji koju obnasa vec 6 godina. Sta je to do sada uradio? Koliko znam, samo se svadjao. Zivi bili pa vidjeli.
@ svi ...joj al ti lupi i zivosta ..gdje ces ovog slunju poredit sa Djindjicem e svasta..
Dal ga nije sramota biti lazni predstavnik jednog konstitutivnog naroda izabran od trecih.
cekajo da fasisti iz OHR-a promjene Ustav zato ne mozemo dobiti orginalni iz Pariza...sad taj olos i mesetari misle da mogu da rade sta god hoce...jeste aha
Komsicu i ti si nas u vise navrata razocarao, kasno Marko na Kosovo stize
mi koji volimo svoju drzavu bih polazemo velike nade u tebe i ljude koje ces okupiti oko sebe. nemoj nas iznevjeriti a mi cemo ti se oduziti na izborima. kreni da metes te kriminalce i pazi na sebe i svoju familiju, vidio si sta bi sa djindjicem...sretno
Kao nesto se radi...a sta si do sada radio Komsicu??
neznam sta si cekao toliko...moj Komsicu,a sve kao radis u cilju boljitka za gradjane...
Nakon toliko godina bilo je i vrijeme...
Komsicu, ti si u Predsjendistvu punih 6 godina... sta si do sada cekao sa ovim? Sta ti uopce tamo radis!?