Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik koji ne smije da ode u Hercegovinu niti u Republiku Srpsku,o Srbiji da i ne pričamo,rastrgli bi ga.Koliko se uvlači u šu.p.ak moš.njacima samo mu pertle vire.A ŠTA ĆEMO SA ČETNIČKIM PORJEKLOM?
gospodine predsjednice.... poopuusite mi kurcinu... onako spontano...
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN PREDSJEDNICE ! ! ! haj da i njemu neko cestita sigurno bi volio
Hvala Zeljko i sve najbolje Tebizmaju mada nisi Muslimanske vjeroispovjesti,Sabini,djeci i svim Muslimanima koji postuju vjeru a ne vehabije!:-))) BiH4EVER!
zar ovaj Poturak nije kod Turka u posjeti u sloveniji?
oooo, hvala gospodine predsjednice!!!! i vama takodje.
tipicam specimen modernog po.turice
hahahah. .
HVALA PREDSJEDNICE. BUJRUM SUTRA NA RUCAK I BAKLAVU
Ovaj Komsic je eklatantan primjer kako su Hrvati prelazili na Islam. Moje cestike za praznik svim Hrvatima muslimanske vjeroispovijesti to jest velikoj vecini Bosnjaka.
Prva zamjenica predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić dobila je, putem telefona, oko 150 prijetnji smrću, tokom gostovanja u emisiji \"Odgovorite narodu\" Federalne televizije. Dali su ovo ti kojima cestitas bajram....
Hvala Gospodine Predsjednice!!! Vi ste veliki covjek jako potreban nasoj zemlji. Vi i Stjepan Mesic ste jedini politicari koji mogu nesto napraviti i koji ulijevaju nadu da moze biti bolje na ovim prostorima. Hvala na svemu!!!
hvala predsjednice, a vi lojave poturice i ostala gamad ajmo malo raspe, bit ce i za vas kurbana ako budete dobri ;)
E komsicu za tebe cu da glasam a ne za HArisa
Ja sam gov.no od covjeka i ne smijem otici u niti jednu hrvatsku opcinu!