Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim Muhamede Komsicu BIH je uz tebe BIH4EVER
Još da se sunećeni Komšić pita!! Ima li u BiH ijednog Hrvata da predstavi ovo malo katoličkog življa!!!
Neg kad ce bit tuzba protiv EU-je koja svojim stavom pomagajuci vec 20 godina genocidnu fasisticku srbiju samo dokazuje da je ona ta koja je vukla konce u genocidu nad Bosnjacima-Muslimanima! Puna si krvi Eu-jo krvi civila Bosnjaka Muslimana,jer vi stvarno mislite da smo ovce i da ne vidimo kak nas fino vucete za nos i ponizavate,ucjenjujete,podjenjujete,ignorisete nasu anticku historiju Bosne i Hercegovine,podmetli ste nam planski genocinu tvorevinu rs-ku koja da je ne podrzavate ko i genocidnu fasisticku srbiju nebi ni postojala ni unistavala nasu drzavu vec 20 godina! DOSTA vise hocemo konkretno,crno na bijelo,ponistenje genocidne tvorevine rs-ke,USTAV drzave i jedne ustavne istitucije i jedna predsjednik,policija,parlament,sud,itd...NISMO OVCE kad cete to shvatit,hocemo ukidanje viza za nasu drzavu u Januaru 2010-e ko genocidnoj fasistickoj srbiji il ni ona nece imat tu privilegiju ko i crna gora njen satelit genocida nad BIH!BiH4EVER!
Prijedlog se ne prihvata Željko
Vaš reis kaže da je došlo vrijeme da se drugi, znači svi osim bošnjaka, prilagođavaju \"nam\", i vi biste da ukinete RS. Ukinućete k... moj, možete pokušati, ako hoćete opet ratovati samo izvolite, ionako su svi počeli da vas smatraju nekooperativni i isključivim kao i ostatak islamskog svijeta, koji nažalost tako i nastupa i predstavlja se. Znači, to što bi neko nešto (po)želio može mačku o rep objesiti, pa tako i Komšić, a svako reješenje u kojem ja ne procijenim da će mi biti bolje, je silovanje i prozvodi pobunu, što vrijedi za sve narode u BiH.
RE: Pipo Dok je takvih kao sto si ti mi u Republici Srpskoj ne brinemo, samo sanjajte i narednih 20 godina. Mi smo bez viza od januara a zapitaj se sto niste i vi:) Nema vise pritisaka MZ a zapitaj se sto:) Pozdrav federaciji, i iskreno se nadam da necete u bankrot
Gospodin komsic je pravno - juridicki hrvatski clan predsjednistva, fakticki on je istinski bosanski,bosansko-hercegovacki,bosnjacki il kako vam volja clan predsjednistva...Licno bih volio da nam predsjednistvo cini samo jednim clano i da je G-din Komsic predsjednik... Da zavrsim Gospodine Predsjednice uz vas smo Pozdrav domovini
@BosanaC, Treba biti pametan pa izabrati pravi momenat kada iznjeti ovakav stav. Meni je Željko drag čovjek, samo treba da se iz petnih žila zalaže za ovaj stav, a ne samo da spominje šta treba uradit (ovo mi liči na opoziciju kada predlaže neke zakone koji su neophodni a još nisu izglasani...). Mislim da se lagano otvara prostor za neke pozitivne promjene, svi političari koji misle dobro za ov državu moraju da rade svoj posao pametnije nego ikad.
.On je prestavnik iz dijela Hrvatskog naroda,jel........ko je glasao za ovog buzdovana sto samo pali vatru, da nisu mozda Hrvati...
bravo leendo, samo reci ljiljane nas svi smo za tebe!!!!
Podrska Zeljki Komsicu! Gradjani BiH su uz tebe!
Dejtonski mirovni nesporazum je mogla potpisati samo tesko retardirana osoba, kazu morao je potpisati,ja znam da se samo mora umrijeti elem kako je tako je. Po mom misljenju prva odredba ustava a da bude bezbolna za sve gradjane BiH je da svi oni koji se izjasnjavaju kao njeni gradjani i prihvataju BiH kao svoju drzavu su ravnopravni na svakom pedlju njene teritorije a svi ostali su manjina i po medjunarodnom pravu ih sljeduju takva prava. Da gradjani biraju jednog predsjednika drzave BiH od vise kandidata a kandidati za predsjednika moraju prije svega biti umno zdravi ne stariji od 45 godina i politicki obrazovani. A clana predsjednistva zeljka Komsica podrzavam u svakom pogledu.
kako god covjek skonta,vama je najbolje da nas nema.
Bravo gospodine Komsicu. Radi ovakvih izjava je gospodin Silajdzic prije par godina bio izbacen sa biracke liste.
Aferim Zeljko,vrijeme je da najveci problem Bosne i Hercegovine genocidna tvorevina rs bude ponistena u da USTAV Bosne i Hercegovine zakosnkim institucijama i jednim PREDSJEDNIKOM bit taj koji ce doprinijet da sav narod u Bosni i Hercegovini zivi u jednoj demokratiji i miru.Samo naprijed vi svi politicari koji volite svoju zemlju,kompromisom i dijalogom doci sto prije do zakljucka i zajednickog jezika!Dosta vise inertnog stanja drzave,radite sve da i Bosna i Hercegovina dobije konkreten odgovore za ukidanje viza od EU-je k\'o genocidna srbija,,jer eticki ona je trebala bit ta koja bi zadnja mogla uc u EU-ju poslije svih ratnih zlocina i genocida nad Bosnjacima Muslimanima i Hrvatima! UKINUT genocidnu tvorevun rs,trazit odstetu srbiji za sve destrukcije u nasoj zemlji i tuzit je opet za genocid i ratne zlocine! NO PASARAN! BiH4EVER!