Dvodnevna posjeta
0
Komšić sutra u Makedoniji
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jadan li je i čemeran ovaj čovjek, koji nikog živog ne predstavlja u ovoj zemlji, a njakav je ko fol predsjednik.Da Bog sačuva i zakloni sve nas i one koji u zabuni glasaše za njega, prevariše komšije pa bogami i zavadismo se podobro š njima, a zbog kog e zbog njega i njegovog tvrdoglavog šefa i evo sad nemamo ništa: ni kantonalnu vlast kako treba u Sarajevu, ni federalnu kako bi trebalo, a državnu nikako... Jadan li je ovaj čovjek, jadan...
ajd, ajd, bog ti sreću dao i dabogda se vratio tek kad te se mi poželimo...
-Ovaj Komšić je baš izgubljen u vremenu, Alija je bio s.r.a.nje al Tito je bio diktato. (slika tita u kabinetu) -Tito je bio doživotni predsjednik, komšić nam želi reći da podržava tajnu policiju, maltretiranje od strane države i dr. Da je tito danas živ,bio bi svrgnut od zapadnog svijeta. Komšo, prestani živjet u prošlosti.