Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ti vjeruj jaranice moja dok je takvih kao ti sve ode u ...........
Zeljko noge se ti fataj od zlatka i kompanije i idemo na izbore ...uz tebe je 99%
sad nek opet bošnje biraju,al ovog puta Sabinetu Komšíči
Zar i Sejdo Bajramović ima svoj stav?
Komšiću i ti ćeš brzo jal u HDZ, jal u SDA kao Desnica ili u Za(gra)BiH kao Gojer. Dosta bolan više tvojih blesavih soliranja, vidiš da se provaljuješ čak i kada si u pravu. Uostalom da šta valjaš ne bi bio u politici sa ostalim lopovima. Ko radi sa drugim lopovima i sa njima sjedi i sam je lopov...
Kratko i jasno - prin među trnjem - legenda
\"S druge strane, mala je vjerovatnoća da bi kao član SDP-a i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva u Parlamentarnoj skupštini BiH uopće dobio podršku, s obzirom na HDZ-ove težnje da samo oni imaju pravo izabrati i odlučiti ko je \"pravi\" Hrvat koji će predstavljati ovaj narod. \" Koji idiotizam novinara. HDZ ne zeli da samo on ima pravo izabrati ko je \"pravi\" Hrvat nego svi Hrvati zele da samo Hrvati biraju svog clana, a ne da to rade Bosnjaci i na taj nacin bivaju preglasani.
Ne laje ker zbog sela........
Zivjela Hercegovina i hercegovacki narod! :) A vi bosnje imate Bosnju, pa o njoj brinite..
Sjedinjene Američke Države (SAD) postaju sve nestrpljivije procesom restruktuiranja vlasti na državnom i nivou Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH). Toliko je problema koji su se mogli riješiti, toliko projekata koji su se mogli provesti u protekla dva mjeseca, a ništa nije urađeno. Izjavio je ovo danas (18. jula) u Sarajevu američki ambasador u našoj zemlji Patrick Moon koji je apelovao na političke lidere ove zemlje da što prije sjednu, nađu kompromis i formiraju vlast(i), kako bi se moglo početi konkretno raditi. Također, ambasador Moon je istaknuo kako smatra da rješenja o provedbi presude u slučaju Sejdić-Finci, dogovorena prošle sedmice u Banjoj Luci, nisu dobra osnova da se nastavi dalje raditi
izradili i uništili platformu i krenuli putem Dodikistana i Čovistana o namjeri praviti Ladžukistan sa SDP kadrovima !!!
Cijelo jutro citam ove komentare, poludio sam. Ima li neko od komentatora da bi htio da mi popusi?
Prvi!
uredništvu i ekipi klix-a....zaista je morbidno puštati u javnost komentare sa toliko vulgarnosti i mržnje,bez ikakve cenzure...izgleda da uživate u tome...ili ste čak plaćeni za da širite mržnju i netrpeljivost među običnim ljudima,i pored svih problema koje imaju...nasuprot tome,zašto ne dozvoljavate komentarisanje na članke tipa magazin-ljepotice...zato što bi se svi slagali umišljenjima...a to vam očigledno nije cilj...daleko ste od profesionalnosti....svjetlosnu godinu najmanje!
kOLIKO ČOVJEK MORA BITI LUD DA BI I DALJE PODRŽAVAO STAVOVE SDP-A, PA TO JE ČUDO JEDNO !!!
Palim ti se na seku i kčerku kad mi se naguze dfa im ga zabijem
hehe.... znate onu narodnu: Ne laje kučka radi sela, nego radi svoje gu..ce :)... tako i Komšić, zna da bi se morao pozdraviti sa lagodnim zivotom presdjednika koji nista ne radi, a sisa drzavne pare... Mislim da bi bilo najpoštenije da ovim izmjenama ustava Komšića proglase za doživotnog predsjednika, mozda bi mu to odgovaralo :)