Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Geno.cidaš,znamo mi tvoj\"rukopis\"i nemoraš stalno mijenjati ime a dotičnom gospodinu možeš kroz polni organ naduvati mošnje.Pitaj voju koštunicu kako se proveo na treskavici kada je pokušao ratovati sa našim herojem Željkom,pobegao voja ko zadnja pi zzda
Proslavljeni mudzahedin i zlatni ljiljan, ispod Titove slike prica sa americkim ambasadorom. To moze proci samo kod maloumnih loyavaca.
AAAAA..SEJDO OSTO U SARAJEVU...A JA MISLIO DA GA JE HARE POVEO DA MU NOSI KOFERE I DA USPUT SABINI KUPI NESTO U VICTORIA SECRET
KAKO SE ZOVE BULA OD OVOG SHATRO BOSNJE? JA COVEKA KAD NACIJA ZBOG CAVKE OSTAVIO AHAHHAHAHA I TIM SE DICI BAJAGI NACIJA,SKARTOM OKOLNIH NARODA,TAKO SU I NASTALI KROZ VEKOVE,...KAO NA OBALI STO SE POSLE OSEKE ZATEKNE SVAKAKAV ODPAD,TAKO I U BOSANSKIM MAHALAMA,SE SKUPIO JAD I CEMER OKOLNIH NARODA, SAD SU U POKUSAJU DA STVORE SEBI NACIJU,A KOMSO JAK PRIMERAK...SKORO JACEG NIJE BILO. ZBOG ZENE OSTAVIO PRETKE.