Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic je trenutno najbolji politicar u BiH
KAda bi naucio da prica Bosanski(o engleskom da ne govorim,haha) mozda bi bio medju prvih 10,ovako ostaje samo prazni ublehar i populista od koga niko nema koristi.
evo jednog
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sad čekamo napad dojučerašnjih kolega iz stranke, kako ne valja kako je ovakav i onakav
...nešto su se uspavali :)
Ne znam što su bez ikakog tksta I SDP i NS, a koliko sam jučer vidio i neke poznate iz SDA. Pa bila i jedna dama koja je glasala za SBB???!
Na iducim izborima necu ni glasat jer se stvarno nema za koga glasati...
Ljut, ljuti se na lopže iz sadašnje vlasti, a glas daj nekoj novoj ideji / protiv lopuža/.
Ja trenutno ne vidim boljeg političara na našoj sceni, ako neko ima bolje rješenje neka me prosvjetli ko i zašto
Istina je da Komsic mozda nema vokabular poput nekih drugih koji su kao elokventni, istina je da ne izgleda bas kao neki ozbiljni politicar, da prica polumahalski, poluulicarski, nekako po svemu sto sam vidio od njega mislim da je najveca funkcija koju bi on mogao obavljati eventualno Nacelnik opstine, sto je i bio nekad. Medjutim, postoji jedna druga stvar, a to je njegova ideja, a ideja mu je da smo svi isti u ovoj drzavi, otisao je iz SDP-a koji jeste postao takodje lopovska stranka, iako je to recimo bila stranka po mom ukusu, tako da ipak pokazuje neki karakter. Nije se poklopio usima pred Lagumdjijom i postao najobicniji poslusnik, poput Hadjica, Niksica, i ostalih. E sad, sta moze napraviti to je pitanje, al ako je uspio tolike glasove privuci u SDP-u, privuci ce dosta i ovako. Po meni mu vrijedi dati glas, sta to mi mozemo izgubiti? Ovi svi se vec 20 godina rastaljuju izmedju sebe, ne vidim nekog napretka, tako da i Zeljko, i ovakav kakav je, ne moze puno pogrijesiti...
Sve epitete kojei poredao, ljude koji nisu sa narodom, bi strašno uvijedilo, pa bi te dodo možda i na sud poslao. No, ovaj vokabular je svojstven i leži samo onom liku koji je sa narodom. Ostane sinoć sa svojom rajom do kasna i sit se ispiča. Jel to loše - nije, ako je pravo! Znači: Nije se odrodio od svojeh i svoje mahale, grada i države. Ovi koje si nabrojao, ne da su se odrodili, osilili, već su postali i kriminalci. Veoma opasni i za naro i državu. Takve ne biram. Ne hvala najljepše. Devil... Tvoja je percepcija dobro izoštrena!
otvori kakvu agenciju uzimaj mjesecno 10 milja rizikuj malo ko i svi privatnici mani se para od naroda i naguzove hocete da sjedite i uzimate are a nevalja vam Alija Izetbegović i njegov sin kao da si samo ti bio na liniji i ratovao
pobijediti ces karine uzeo 2 miliona od sdp bas je namazan ova prica prolazi po selima
Jacanje ekonomije, to nama treba...
Brzi, bez ekonomije ništa. Ali ova predpostvka ima svrhu kada si na vlasti. Daj glas po savjesti!
Prodjoh Bosnom kroz gradove, al ne nadjoh srcu mira! Vi ste vec u vlasti koli se meni cini, zar ne!
Pokazat će izbori koliko vrijedi
Gospodin Komšić će znati koliko vrijedi poslije izbora.moja prognoza, JEDNO VELIKO NIŠTA!?
Baš mi ga žao, Nema on para, možda bi trebao humanitarni broj pa da svi dobijamo po jednu marku.
Mislio je na prljave pare - one koje su stečene kriminalnim radnjama. Sada uglavnom velike novce imaju oni koji su opljačkači narod i te pare sakrili vani, pa od kamata finansiraju kampanje svake vrste sve do lobiranja. 505 vjeovatno si ti ili tvoji jedni od njih!
Ako oko sebe okupi i nešto mladih snaga,neokaljanih dosadašnjom politikom i pokuša nešto promijeniti uz ovakvu (katastrofalnu)konkurenciju ostalih stranaka ima šansi.Samo je problem okupiti pametne ljude jer oni ko u vicu šute dok lopovi i budale kolo vode.
Pa *** ti mater cigansku koliko si ih ti stekao na osnovu toga što si putem izbornog inžinjeringa postao član predsjedništva ?!?!?!?
Ma ljigavac obicni,SDP od njega napravio covjeka,pljuvao je SDA 20 godina,i sada sa tim kriminalcima pravi koalicije u Sa kantonu.Udarila mu sila u glavu,izgubio kompas covjek,ali spustice se.
Ma ljigavac obicni,SDP od njega napravio covjeka,pljuvao je SDA 20 godina,i sada sa tim kriminalcima pravi koalicije u Sa kantonu.Udarila mu sila u glavu,izgubio kompas covjek,ali spustice se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto sa par hiljada? Izvadi iz steka one "Robotove". Posten politicar. I nevin, kao ona Ekremova - Vendi.
Kad bi Tihic proda stan mozda ce i on, sta ce mu stan bezdobrog komsiluka
e moj predsjednice izgleda cemo mi dobiti glasova 2014 samo onoliko koliko nas je u nasoj avliji skakvom pricom izlazis pred narod nigdje veze sa strategijom a sve mi vise lici da je cak i nemas a pare nisu problem para nema :)
sad kad nemas podrsku velike stranke vidjet cemo tebe kako se snalazis, mozda na prvim izborima i prodjes na drugim ni cenzus neces preci.