Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto moze ovaj komsic pricat a nista ne radit, to je cudo jedno..
Kol'ko on moze srat' , to niko ne moze ..
sa pozicije člana predsjedništva on ne moze ništa više i konkretnije od onoga što je uradio. sve odluke koje je donio i sve što je radio zaslužuje poštovanje. da ne nabrajam sad, svakako ćete mi lupit dislajk i rec mi da sam glup. tako to hoda :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postaje Zeljko pravi politicar... Samo prica, a nista ne radi....
znas li ti ovlasti Predsjednistva?vodjenje vanjske politike,imenovanje ambasadora,vrhovni komadant vojske,predlaganje budzeta i premijera.sve to mora zajedno 3 da vode.on sam nikakvih ovlasti bez ostalih.ne lupaj gluposti
Joj ovih crveno-kmerskih kadrova centrale, ne propuste nijednu priliku da ga ne pokusaju spustiti Komsicu. Boje te se Zeljko. A jeste nam Komso ostario otkako ne lize dupe Lagumdziji.
dali ko zna dali se placa ista vojniku kada je na obuci( tj. ona 3 mjeseca kada se "pati")
Sada ce Komsic da se gura svugdje u prvi plan,treba ipak skupljati glasove,slijedi kampanja.ne moze se vise preko tudjih ledja dolaziti do glasova.
Al sto vi mozete sraati sa komentarima pa ni Zeljko......
koji puk želja....
Mogao bi malo da obiđe i kasarne po Republici Srpskoj... Vole ga i tamo.
Njih ce kasnije, kad malo ostari.
Vjerovatno je ovo i tacno...ali znajuci kako su jadne i nesposobne nase tzv OS, znajuci kakav je kadar i znajuci da na 4 hiljade vojnika imamo 4.100 oficira i podoficira ovo sto je Komsic izvalio samo potcrtava u kakvom je qurtzu ovo drustvo i ova zemlja...jadni smo mi, jadni do bola ako nam ovakve OS sluze kao primjer za bilo sta... :-(((
DA, Kao i nekada JNA!
Neznam sto oni presucuju (taj Komsic) fiktivno je po njemu jedna vojska , sto ne kaze da u Bosni su dvije vojske, kad bi sutra se zakuhalo odma bi cetalji promjenili (dresove) uniforme....!
Nema od ove vojske nista cim su u njoj sluze ustase i cetnici te njihovi simpatizeri. Mi Bosnjaci imamo paralelnu vojsku u sjeni i ona je snaga i garant odbrane nase majke Bosne. Za 24 sahata mozemo mobilisati 250.000 odanih vojnika a za jos 24 tj ukupno 48 sahata 500.000 vojnika pa ti sad vidi. Realno jedan nas vojnik vrijedi 5 hrvatskih i 10 srpskih, tako da oni nemaju nikakvih sansi u buducnosti, bez obzira sto birano ubacuju svoju trojansku magarad u nase redove.
Trebamo raditi vise na raketnim sistemima kojim ce ucinak odbrane biti veci. Kada budemo rjesavali ovu genocidnu tvorevinu tkz. rs i ako bi Beograd krenuo na nas samo tuci zemlja-zrak -bg. Jos kad raketama navrnes neke druge glave bice veselo. Preurediti ove tomahavk i dati im ime "mujin buzdovan". Udri mUuuuujo!
npr. sta?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sta je sa ovim Komsicem ? Jeli on pije ili se drogira,te prica ovakve gluposti.? Nedaj Boze zla casa-kasarne bi bile natopljene krvlju do koljena od medjusobnog obracuna.Oruzane snage BiH su ''Potemkinova sela''.
stabilnost zemlje na prvom mjestu
a sto nahvali vojsku?daj boze da se nije ugradio u prodaju viska oruzja.
Jedinstvene oruzane snage. 1:X:2 koje su kvote:)
Što ne govori o kvalitetu oružanih snaga nego o katastrofi društva.
Neka vojske, mada nikome ne trebala!