Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su se na Igmanu i međusobno rokali. Zukine sandzaklije porotiv Jukinih partizana. I tada Juka pobeze kod rvata a mi ostadosmo bez najboljeg srpskog spijuna u mudzahedinskim redovima.
Ehhhhhh za sta izginuse najbolji sinovi ove zemlje .. da danas razne lazne patriote i minderpuze uzivaju u zlatnim kasikama .... Najpametniji ispadose oni sto su pobjegli i kasnije se vratili, kupili radna mjesta u drzavnoj sluzbi, uclanili se u udruzenja haraclija SDA i SBiH i danas odlucuju o sudbinama onih koji su krvarili za ovo malo jada od drzave ....
jeftino i providno... i kao uvijek, sasvim slucajno, Komso povede sa sobom i kamermana da ovjekovjeci njegovu humanost. more mrs djukelo podla. sve radis samo da bi ostao u fotelji i na vlasti. i u krajnjoj liniji koga ti zastupas propalico i izdajnice ... poturico
TAJO klao Srbe 1992 po njihovim ognjistima a sincina kolje neduzne Avgane po Avganistanu a okorela ustasica sa krvavim rukama do lakata se zahvaljuje. Nadam se da ce i sincinu isporuciti iz Avganistana u BEE HAA u komadim. USTASE ostavite nevin narod u Avganistanu na miru jer i oni nisu nikad nikom lose i nazao cinili na Balkanu. Boze smilujse na napaceni i neduzan narod u Avganistanu i Iraku to su nasa braca i svi poticemo sa rijeke Tigris. Boze milostivi kazni pravednom kaznom nevernike i koljace.
Vjecna slava i hvala Cedomiru Domuzu, pravom Bosanskom Srbinu/Bosanskom pravoslavcu koji je svoj zivot dao za jedinu mu domovinu Republiku BiH!!! Pocivaj u miru,junacino!!! Neka ti je vjecni pokoj!!! Zoran Domuz, je li mu to brat? On je onaj sto je prijetio Kukanjcu da ce ga upucati ako ne pusti Aliju u Dobrovoljackoj? Moze li mi neko nvesti imena jos nekih pravoslavnih Bosanaca koji su se borili u Armiji R.BiH??? Komsicu, svaka ti cast!!! Jedini koji Srbiji kaze sve \"u brk\"!! Hvala sto si osvjezio sjecanje na Cedomira Domuza, heroja Bosne i Hercegovine!!!
cuj Srbin..eki mu ljljana..za koje si se ti babe dusu borio..tuga..
Poznavao sam kolegu Č. Domuza. Mačo men, hairlija,..razbacan. Pravi rođeni vođa! Pratim smrtovnice na www.bakije.com i na web. stranici Oslobodjenja i zaključio sam da je BiH NEUNIŠTIVA. Toliko smo rodbinski povezani da je nemoguć raspad BiH. BiH je za razliku od SFRJ multikonfesionalno i multinarodno DRUŠTVO, SFRJ je bila versajska tvorevina multikonfesionalna i multinarodna DRŽAVA!
Ukinite komentarisanje na ovu vijest...go.vna nemaju postovanja prema nikome, pa ni prema mrtvima.... @ hh...puno nesto tih svinja prijatelju....pored \"Alijinih\" Srba...ne zaboravimo ni Srbe u hrvatskoj vojsci...ali ako ti kazes da su svinje...onda mora da je tako
@nikola Evo sad si vidio. Bruka i sramota.
Jos ne vidjoh srpski grob pisan latinicom ?
stvarno, domuz znaci svinja!! samo srbin koji je svinja ce se boriti za aliju
Je li proučio fatihu....
Vječni pokoj, komandante!
Dok nam je zivih Zeljki kao i heroja poput Cede. Ova drzava moze na nesto liciti. P.S bilo je \'\'nasih\'\' Cedi ali nazalost vrlo malo.Ostalo su bas cede.
Željko Kralju! Tuzla je uz tebe!!!