Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranka u kojoj su se skupili svi oni koje vise niko ne zeli ili koji znaju da im je ovo zadnji voz da strpaju neke pare u svoj dzep.Sumnjam da ce iko normalan glasati za ove kada izadje da glasa.
Komsic je zahvaljujuci Lagumdziji dosao do ovoga gdje je sada,a najvise po Lagumdziji udara.Eto kakva je to ljiga od covjeka.
Em se skupili oni koji nisu mogli ostvariti svoje ambicije na drugim mjestima, em nesposobni, gdje ces goru kombinaciju ... od Komsica prvog nismo vidjeli neki konkretan potez, dalje ne treba ni nabarjati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato jer si zlatni ljiljan, jer se zadnjih 15 godina kao politicar nisi ogrijesio, zato jer i ovi placenici nemaju sta da ti kazu: ZELJKO GLASACEMO ZA TEBE!!!
Najjaci politicar zadnjih 15 godina...
upravo tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa radije bih vidio Suljagića nego Bakira na sceni. Nema veze što je lik malo radikalan i mijenja mišljenje svaku godinu dana, makar bi nam bilo dinamičnije nego što je sa ovim riđobradim.
Zeljko imas pozdrave od Marjanovica. Ono malo ljudi koji su valjali u DF-u si otjerao. Raspala ti se organizacija u Tuzli, Mostaru a i Zenici. Nema tebe ni na mapi vec zivis od stare slave.
Otjerao super covjeka a ostavio onu Hanku, rusiteljicu drzave
Jedina stvar koju je Komsic uradio za zadnjih 8 godina je to sto je redovno uzimao platu preko 8000 KM svaki mjesec. Ja ne vidim neki drugi rezultat.
postujem ga jer je iz rova dosao na scenu..ali isto nam se pise,jedan covjek ne moze nista da promjeni,ukoliko nije tito..:) sve se svodi na isto.lazi i obecavanja..i isto vec dugo godina..
I jest za rova, nije ovaj za politike. To sto je bio u ratu ne mora znaciti da je dobar vodja. Ja ne znam da je on nesto uradio.
Izbljedila mu ova majica, od crvene u narandzastu
Nema vise uzmicanja pred sljamom, nema vise uzmicanja pred olosem! Odlucno u promjene!
Apsolutno se slažem sa ovom konstatacijom , želimo promjenee !
Komsic govori samo sta bi trebalo a ne nudi rjesenje. Klasicno za njega.
Ti si najveća podvala Bošnjacima i tvoja DF,odnosno "Demagoška fronta"!Stidi se kada si jednog siledžiju koji je poznat policiji za nasilje u porodici kandidovao za člana predsjedništva BiH,koji je autor knjige o Lagumdžiji,čovjeka koji se ne izjašnjava kao Bošnjak,te koji je čisti šizofreničar!
koki brate jel bake ili zlaja placa
gledaj sto ga SDA placa..napravio profil prije 15 dana, objavio 10 komentara, ima 3246 pozitivnih i 1653 negativne ocjene. Kako ofirno hahaha. Moj tpsone ofirni.
CRVENO-ZELENA KOALICIJA MORA PASTI!!! PLACENICI STANCAJU KOMENTARE KAKO BI PRIKAZILI DA JE NEKO KAO KIVAN NA DF? PA KO JE NA VLASTI BAGRO JEDNA LOPOVSKA, ZA JEDNE SMO UVIJEK ZNALI DA SU LOPOVI, A OVI CRVENI SU NAS JEDNOM PREVARILI I NIKADA VISE! VRIJEME JE DA VAS POSALJEMO NAS METLJIŠTE POLITICKE SCENE!!!
Djaba spinovi, DF pobjedjuje na izborima !!
Hvala bogu da konačno imam za koga glasati na izborima.. Odlučno u promjene.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo df, crknite sda i sdp poltroni ! jos malo, odsvirali ste vi svoje !
Zeljko svaka ti je zlatna, nadam se tvojoj pobjedi !
Svi smo uz tebe, svako zivi zna da ste vi pobjednici.
DF jos jednom pokazuje da je najjaca stranka u BiH !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Večeras je Dobrinja bila puna. Narod je u toku cijelog skupa bodrio Emira i Željku. Atmosfera da se čovjek naježi. Ove izbore uzima Demokratska Fronta
...gle...i papagaji se registrovali na klixu...
Slazem se, bio sam prisutan, da se najezis kolika masa, naprijed DF !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa gdje su vam ti kojima za afirmaciju ne treba politika, koliko vidim samo se ti i Suljagic slikate i prosipate price po medijima .... ili mislite da ste vi nesto osebno, doduse i u naziv stranke si stavio svoje ime, pa valjda to znaci da si samo ti bitan...