Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zrelo i mudro, pozitivno sam iznenadjen!
Apsolutno. I mislim da bi DF shodno rezultatu mogao biti jaka opozicija sa SBB-om, a nek 'pobjednicima' puste da pi*kaju drzavu jos 4 godine, pa se narod mozda opameti 2018. i konacno glasa za neke nove snage. Ako iko ostade u drzavi do tada...
Narod je i na ovim izborima glasao za promjene, politički gledano ovo je strahovita promjena u odnosu na prethodne izbore na svim nivoima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zadnja rečenica sve govori. Istina Željko.
h8er Potpuno si u pravu. SDP je napravio kardinalnu gresku sto je 2010. godine na pocetku usao u koaliciju sa SDA. Zato je sada kaznjen. SDA jesto dobio najvise glasova u odnosu na druge stranke, ali nedovoljno da bi samostalno donosio odluke. Morat ce traziti partnera i jedino mi pada na pamet HDZ. Bakiru se sigurno tresu gace jer puna su mu usta pobjede, ali sa tom pobjedom ne moze nista bez pomoci drugih stranaka. Mislim da bi koaliciju mogli ciniti SBB, DF I HDZ 1990. SDP mi nije jasan ali me nebi cudila koalicija sa SDA. Tako da nista jos nije gotovo i ona izjava Bakirova da SDA cini kicmu... bi moglo vrlo lako ispasti na kraju da SDA cini neki drugi organ, poput bubrega (a zna se da se bez jednog bubrega moze normalno zivjeti). Bakiru sigurno nije lako i sve je jos na drugim strankama, da ne kazem manjim strankama.
e sad si mi opet vratio vjeru u tebe, odlicno ti znas ko su kriminalci, i prevaranti nemoj sanjima ako mislis da te raja podrzava.
mislim na sbb , ne petljaj se u to kolo, vrazije je to kolo.
Komsicu, budi principijelan. Uvijek si se borio i pricao protiv korupcije, nepotizma, kriminala tj svega onoga sto predstavlja SDA I Bakir sa svojom famoznom izjavom: "Mi smo odbranili Bosnu". I jos to govori u tvom prisustvu. Bori se Komsicu, trazi koalicije i nemoj dopustiti da SDA kontrolise nasu sudbinu.
Ko god uđe u vlast sa SDA je politički samoubica . Pogledajte primjere SBiH i SDP-a. SBiH sada jedva prešla izborni prag, a SDP od pobjednbičke stranke došla na jedva 10 % .
A kako objasnjavas da nekome,konkretno DF-u odgovara koalicija sa SDA,jer od 2013 su u koaliciji,npr u kantonu SA,i jedni su (DF) od glavnih krivaca za bankrot kantona?
ludwig mani politikanstva, izbori su prošli........loše stanje od nivoa općina do vrha je posljedica lošeg vođenja politike na višim nivoima od općinskih i kantonalnih. Nisam pristalica DF-a, samo kažem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lažeš keru, prodao bi se za šaku suhih šljiva. Samo me zanima s kojim ćeš svojim ljudima ući u vlast, koji nemaju ni poznanstava ni bilo kakvog iskustva.
Ovi post-izborni komentari, podvaljivanja, laganja i preseravanja SDPovih internet brigada po klixu su dokaz da ti idioti bas nista nisu naucili i da im nikad nece doci iz guzice u glavu, pokopat ce i ovo malo sanse sto imaju da se oporave i izvuku.
To Predsjedniče !!! Pustimo ove nacionaliste i cunamije, trece entitete, da vidimo taj prosperitet, ekonomska rješenja , tih 100.000 radnih mjesta. Ne treba se prljati po svaku cijenu ! Samo u pamet !!!
i na kraju ce biti....zbog neocekivanih preokreta, ......slucajevima okolnosti,........promjene situacije.....i radi obaveze prema drzavi i narodu.......ipak hocu.
Stanje se može mjenjati jedino kada si u vlasti..... Ove izjave tipa "nećemo u vlast po svaku cijenu" su IZIGRAVANJE i IZDAJA glasača... Svi vole "hladovinu opozicije"..... To je nekorektno, neodgovorno.... Ako se zaista plašite da vladate, šta onda izluđujete i cjepkate glasačko tijelo, formiranjem na desetine partija? Fahro je nekoliko mjeseci prije izbora "kukavički" i neodgovorno, povukao svoje kadrove iz institucija, npr. zamjenicu ministarstva finasija i trezora.... To je nedopustivo.... Ima da se boriš i "gineš" do kraja....
SDP-ovcima da porucim, nije SDP popularisala Komsica, vec Komsic SDP, a dokaz tome je i drastican pad podrske SDP-u na ovim izborima. Pa ljudi moji, DF se prvi put pojavljuje na izborima i vec drugi ili treci u Federaciji po broju glasova. To je basnoslovan uspjeh. SDP tek peti. Podrzavam socijaldemokratiju, ali Lagumdzija ju je unistio u BiH stupajuci u koaliciju sa SDA.
Opet iste face. Ovaj se vise popeo na glavu, 15 godina se ne skida sa ekrana.
8 godina presjednik nikom nije valjo osim sebi i svojima :)
Vala Komšiću ako ikako mogneš nemoj zajedno sa SBB-om. Toliko ne vjerujem lideru te stranke da kada bi bio sa njim u koaliciji ni tebi više ne bi vjerovala.
CitizenX: "Izetbegović: Pokušaj izostavljanja SDA iz vlasti bio bi krajnje opasna avantura 15.10.2014. u 14:37 0 Ma citam Vas stvarno to je cudno jako. Kako se uhinjite kad je ovakva situacija kao ono Vi flexibilni,razumni a cim Vam neko prst da ... Ja sam glasao za DF ali ako koalira sa Vama nikad vise u zivotu nema moj glas nikad. pa Vi ste rak rana ovog drustva pustili ste ne pismenog Radeljasa da upravlja milionima samo radi sitnog sicara kakva radna mjesta i vi to je ne spojivo mozemo samo kod al sidija za 300 km 12h raditi. Fujjjj.... "-glasao za DF "14.10.2014. u 07:45 +3 Ja znam da u Sarajevu bar najvise mrze lidiju korac i jest vala odvratna glasao sam za SDP ali zbog nje mi je malo falilo da ne glasam ."-druga tema glaso za SDP Izgleda da ima varijantu da krade na izborima......:)
To sve SDPovci koji su navodno glasali za DF, halo idioti pa vidi vam se historija komentara, zna se sta ste pricali u poslljednjih mjesec dana
Moralni kepecu koga ti lažeš, dao bi guzice za vlast, znaš li uopce tko si. narcisoidni iskompleksirani, mentalno iscaseni um, politicar si mahalskog kalibra, idi radi nešto ne zajebavaj narod................
Ovaja komentar je došao od SDP-a, haahahahhahhahahahahaha SDP-srknite nema vas, gotovi ste jer ste loši jer od vas nema nikakve koristki, neka ste nam se vala skinuli sa leđa pa kako god da prođemo. To što vrijeđate čovjeka, razumijemo, pa čovjek blista.
Rece HDZ BiH lover :)
Hoce Komsic Elektroprivedu, vidio je on sta je ona SDP-u novcano donijela.