Protiv sporazuma Čović-Lagumdžija
255
Komšić: Ne priznajem zaključke SDP-a koji se odnose na mene
Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da mu je došlo pet do 12, neće ni on dugo vise izdrzati..
ovo je bacanje prasine u oci,Komsic ispada nevinasce ....nidje veze...mafija su sdp
NE DAJ BOSNU ZELJKO, NAS ZLATNI LJILJANE !!! V R A T I M O U S T A V R*EPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE DRZAVI I DRZAVU GRADJANIMA I DEMOKRACIJI !!! SDP JE TREBAO ISKORISTITI PRESUDU SEJDIC-FINCI ZA VRACANJE USTAVA RBIH-e 1992 koji je PRAVA DEMOKRACIJA SVIH GRADJANA !!! JEDAN PREDSJEDNIK RBIH-e , MINISTARSTVA, POLICIJA, HIMNA JEDNA SI JEDINA, ZASTAVA SA SEST ZLATNIH LJILJANA, JEDAN BUDZET I JEDAN NAROD I GRADJANI A TO JE \" BOSANCI \" !!! DOSTA VISE LUPETANJA SUPLJE U PRAZNO - PRAZNO U SUPLJE !!! ZELJKA ZA PREDSJEDNIKA RE*PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE !!! Legendo i Bosanac nas Zeljko, RADI NA TOME, DA SE CE*T*NITET - ENTITET BACI U KANTI SMECA I DRZAVA VRATI DEMOKRACIJI I SVOJIM GRADJANIMA, SVIH VJERA, BOJA I PORIJEKLA a ko se ne osjeca \"Bosanac\" u svoju maticu !!! Hocemo demokraciju po Evropskim standardima i etici !!!
@ Eustahije SVAKA CAST NA KOMENTARIMA,Nazalost napucali su tvoje komentare minusima ko i moje ! Lagumdzija je dao sve GLAVNE POZICIJE U DRZAVNIM INSTITUCIJAMA RBiH-e GENOCIDASIMA SRBIMA KO NPR Tuzilastvo i Ustavni Sud RBIH-e ,KATASTROFA ! Bosnjake je skunuo sa svih Drzavnih Ministarskih pozicija i planirao postaviti za MINISTRA ODBRANE RBIH-e SIGURNO JEDNOG GENOCIDASA SRBINA ILI NEKOG POTURENOG BOSNJAKA koji bi radio kako mu fasista dodik naredjuje po ZAHTJEVU SANU barbara iz srbije ! Pokusali su dijeliti Vojnu IMOVINU ARMIJE RBIH-e na ENTITETE sto znaci da bi se PLANSKI ARBIH-a podijelila i TO JE STRATESKI POTEZ NESTANKA ABIH-e, slijedila bi takodjer PODJELA DRZAVNE IMOVINE RBIH-e na ENTITETE ! NIKADA pristati ! Jedini koji se ODUVJEK PROTIVIO i TO JE HARIS SILAJDZIC I SRBIH-u ,Ostali su SUTJELI HINJSKI , sve ostale STRANKE ! Svi patrioti RBIH-e ZAJEDNO jer RBIH-a ZOVE , i pravim Hrvatima SAVJET \" JAKA RBIH-a JE GARANT OPSTANKA I HRVATSKE \"!
Nakon što je 15 godina lagumdžiji zanosio mu..da u krivinama Komšić skontao da ima mozak...Upravo je Komšić kao drugi čovjek stranke debelo zaslužan za ovu Lagumdžijinu diktaturu, bio je godinama dio tog miljea klimoglavaca. (skriveni komentar) Nije BIO godinama dio tog miljea nego je JOS UVIJEK dio krim-miljea. Sto povuce ostavku ako je covjek sa principima? Ko da gledam dezurne SDP- i ovce ce sada i ovaj post prekriti minusima umjesto da oodgovore. Beeee SDP-ovce i ovani beee beee hajde klikajte!
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? sdp je mislio da je vodjenje drzave djecija igra. lahko je bilo kritikovati sda, sad ste se i vi pokazali. pozeljeli smo vremena kad je sda bila na vlasti... (skriveni komentar) Ako komentar nije istinit sto ga krijete? Pobijte ga ARGUMENTIMA, a ne minusima! Npr. recite sta je KONKRETNO vas ljubimac Zeljko uradio za BiH sve ove godine osim sto je lajao i uvlacio prvo Bakiru, a sad Zlaji ....ma kome god...sve po potrebi samo da zadrzi svoju fotelju!
ovaj komšić je puko ko lubenica on ne zna više ni gdjeje supalj
Bakir Hadžiomerović je jučer iseljen iz radnih prostorija u kojima je do sada boravio u RTV FBIH. Uvidom u odluku o primopredaji poslovnih prostorija, Bakir Hadžiomerović je saznao da je njegov otkaz konačan. Očigledno je da poslodavac ignorira činjenicu da teče žalbeni postupak po prigovoru kojeg je izjavio gospodin Hadžiomerović na Rješenje o prestanku Ugovora o radu. Ovakav potez RTV FBiH, bez obzira na motiv, predstavlja grubo kršenje propisa o zaštiti prava zaposlenika iz radnopravnog odnosa
zeljkove kucne carolije / novogodisnje izdanje http://youtu.be/cpFdHnQV91k
Želljkec dobio si glasove jer si promovisan kao perjanica SDP-ea a bez partije toneš ko titanik.
željko-sejdo se ufuro da je bitan, malo mu se zatresla fotelja a dobro zna da je bez SDp obična nula. Mali u Zlaje ufurani ljigavac. Haj baš da vidimo tu njegovu papansku stranku dokle će da dogura.
Izgleda da je Zlatko malo izgubio kompas HALO VRATI SEU NORMALU, pazi da ne izgubis n aiducim izborima
vidi Sejde osjetio da mu se stolica izmice, fuj gadis mi se
Bolje urbani Srbi nego Bošnjaci seljaci, definitivno.Šta nam od grada uradiše smrdulje pobuljene, išle na Brenu, išle na Sinana, seljančure.I da ih ja žalim, pa one vole što su im muževi izginuli da mogu ići same na Brenu, tražiti kakve k.te, dronfulje prljave.Ko fol četnici ih silovali a one na Sinana, Brenu, Cecu, Draganu, Baju, Stoju...Ma niko ih nije silovao, same su davale to su genetske greške smrdulje, od šehidskih penzija kupuju karte za prekodrinske pevaljke i pevače da slušaju pesme.Sramota.SDP-NAPRIJED.
KOMSICU AKO ZNAS DA IZDAS BIH BOLJE OD SVOG SADASNJG SEFA TI CES GA ZAMJENITI A MOZDA NECE BITI NI POTRBE ON JE VEC SVE PRODAO ZA SVOJU FOTELJU ALI NECE JOS DUGO U NJOJ OSTATI AKOBOGDA NI JEDNA KOMUNJARA A POSEBNO NE COVJEK KOJEM JE OTAC SVINJU ZAKLAO DA PROSLAVI KAD SE ON RODIO A TO JE OTAC ZLAJE
MA ZELJKO FATAJ SE COKALJA I KONJAKA I SABINIH GUZOVA...PROSL I TOJA VRMENA UVALCIGUZU PA SAD KOPAS NOKTIMA NE BI LI JOS MALO OSTAO TU GDJE JESI SLUGO SDA I IZDAJNICE SVOGA RODA I NARODA...
kad pricate o imovini scepe ili laguzdzije onda ih smatrate sposobnim biznismenima. dali bi nazvali bakira ili nekog drugog sposobnim da posjeduje tornjeve hotele i jahte i td. sve su vas to drogirale one tariguz novine avaz.