Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dAJ NE SERI .. aLKALAJ JE SVE ODRADIO.. NEMOJ KUPIT KAJMAK ...
@sabinin kakav ti je to jaran kojem se zgadila tvoja mama pa bjezi Sabini
se karala sa mojim jaranom i danas ja povremeno dere
Zeljka Komsica niko za ozbiljno ne uzima dalje od mindera harisa Silajdzica.. Njegovo \"lobiranje\" je suplja prica. Da nesto znaci bio bi pozvan na sastanak u Butimiru. On je samo potrcko Harisa Silajdzica, i ako upitate bilo kog Hrvata koga on predstavlja u BiH i svijetu, reci ce vam HARISA SILAJDZICA, SVOJU ZENU SABINU I DVOJE MALOLJETNE DJECE..
Hebalo majku ako Sejdo uopće zna šta znači glagol lobirati :D
Ma obican uvlakac i dupelizac..
E tek sada BiH neće nikad ući u savjet bezbjednosti kad ova komunjara lobira.
Opet Sabinin mali se javlja,a da ga niko nista nije pitao???
BRAVO KOMSO! NEGO KAKO ONO? BRAVO CIRO BRAVO ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HAJ\'MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HA\'JMOOOOOOOO BOSNO BOSNO, HAJ\'MOOOOO HERCEGOVINOOOOO NIKAD SAMA NISI TI UVIJEK S TOBOM TU SMO MIIIIIII TVOJE KCERI I SINOVIIIIIIIII DVAAAAAAAAAAAAA NULAAAAAAAAAAAAAAA HAJ\'MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
LOBIRAJ ODVRATNI KOKTELU TAMO SI GDIJE TI JE MJESTO S KOMPLEKSASHIMA>PUTUJUTE ZOHARI !!!
...Mu cufa...
Ma Zlatko je TIto,SAMO NAPRIJED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BiH4EVER!
kralj
ili je njega neki crnjo karo, pa ga je to malo i zadrzalo.
evo sejde, nije ga bilo odavno. nesto mu se amerika osladila, mora da je karo crnkinju pa mu se osladilo.