Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je Pinokio? Jesi li to predao zahtjev za Domovnicu?
UČIJE IME SI ČESTITAO predsjedniče ?
Ovaj balo Josipoviću osim što može čestitati može i k.u r.ac po.d.ud.lati.
a neko je moro čestitat ispred BiH, pa eto na malog pao grah, jerbo bruka bi bila prvom komšiji ne čestitat, pa jel... nego drugo Gostu nešto kopka, a to je kad će pravi šef i šef ovom malom, Zlajo, ispuniti obećanje ono o državi za čojeka. Pobjegoše mu ljudi masovno vani, ko fol azil, ma jok, nemere se više vako, pa neće imati za kog da pravi tu obečanu državu, a vidim ode i omladina, te razmjene studenata, te redovnim iseljavanjem, te ona američka lutrija DV 12 za iseljenje. Moj Zlajo, a i ti mali, ostaće vam sve vaki glupi i neškolani ko Gosto, a i matori ni za šta... Fino je to sve čestitajte se vi, ali prst na čelo, ovo vi nevalja ovdin, što onaj mujin unuk veli nidokle i niđe veze...
TO KOMSO NEK CRKNU DUSMANI!!!!!
Bez ove cestitke Cro nebi mogla u EU. SDP/SDA smrde jer nama nitko nece cestitati 100 godinica
Kupi uspu onom Grabovici rijecnik od dr. Klajica, jer se covjek strasno blamira, vidi se iz aviona da je nepismen.
Mora da si sa sefom u Dubrovniku na tom nekom bezveznom seminaru, sram Vas bilo, od tolikih nasih destinacija, Vi organizovali seminar u Dubrovniku, pa da uspust cestitas Ivi. Makar se malo ugledajte na zdrav razum, opet Vas sram i stid bilo, ako ga imate.
Zeljko kralj !!!
JESI LI REKAO SABINICI: I MI ĆEMO U EU AKO BOG DA 2015 GOD HIĐRETSKE.... PZ\" PREDSJEDNIČE\" IZ MOSTARA
Lijepo je vidjeti kad Bošnjak čestita Hrvatima, svaka čast Komšiću.
mehmede,ne rise
Svaka cast Hrvatskoj! Prijesednik Komsic je najbolji politicar u BIiH nadam se da ce se njegova brand politike u Bosni prosiriti i ojacati tako da i BiH se priblizi NATOi EU
Ja se grohotom smijem svim budalama u BiH koji su izasli na izbore.Pa gledaj sta ste izabrali,Komsica Zlajinog malog,Bakira slinu,Dodika vola itd..... Da ste bili pametni pa bojkotovali izbore pala bi vlada,pa bi mozda bili bez vlade 18 mjeseci ali niko ne bi plate uzimao za nerad.
AJDEEEE