Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je srbin poturica jer mu je pradjeda bio efendija cikologlu:)))
Je li ovaj Dragan Bosanac ili Hercegovac
Kojih ba 3% kada nije ni 1%.
To nema nikakve veze sa Brčko distrikt BiH od 3% :-)))))
je srpsko pa onda znas cija je i BiH.
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ Rimski papa salje 1188, dubrovackom nadbiskupu plast i potvrdjuje stara prava dubrovacke crkve. U pismu pominje srpsku Bosnu: \"regnum Servilie, quod est Bosna\" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vrijeme bana Kulina. Nadbiskup dubrovacki Ivan izvestava dubrovacku opstinu o raspravi u vezi mitropolitskih prava protiv barske mitropolije na papskom dvoru. U pismu pominje srpsko kraljevstvo koje je Bosna..\" \"...tria regna, videlicet regnum Zachlomie, regnum Seruilie, quod est Bosgna et regnum Tribunie. Et regnum Zachulmie extenditur vsque ad prouinciam Spalatensem, regnum Seruilie extenditur vsque ad prouinciam Collocensem, regnum Tribunie extenditur vsque ad prouinciam Dirachinam.\"
Kako može malo procenata biti značajno,samo 3%,malo a ZNAČAJNO :-)))BRČKO Distrikt je SRCE Bosne i Hercegovine na 3% :))))
Ti si genocidan jer si nastao kao takav genocidom koji je trajao 500 godina.
Mene procenti NE ZANIMAJU,mene zanima Bosna i Hercegovina i još me zanima činjenica da Brčko distrik BiH DIJELI genocidnu na dva dijela.
Vasih je samo 24% od toga \"vecega\" entiteta tako da ste dobili \"najvise\", a RS je i bez Brckog zauzela 49% teritorije a ako dobije i Brcko imace cijelih 50% teritorije BiH a ime je Republika Srpska.
@kobilić Nisu ti tvoji procenti toliko bitni,to je samo imaginacija a potpuno je netačna stvar,evo primjera BRČKO Distrikt je SRCE Bosne i Hercegovine na 3% :)))) i Brčko DIJELI onih45% na dva nepovezana dijela. \'ajd uzdravlje !
za OBILICA--Bosna je prezivjela i mnogo vece barbare od onih sa pocetka 90yih.24% moze se reci hvala veliko evropi,svijetu i onim sto ih sad taj isti svijet naziva zlocincima a koje velicaju ovi preko drine kao najvece heroje, Njegosov Gorski Vijenac nazivaju Vrhuncem Serbske kulture.nadam se i da ti nisi u toj grupi.Ima Bosne i mene u Bosni,i u Banja luci i u Visegradu i Stocu I Mostaru (u oba dijela).pa ces tad vidjeti moj OBILICU ko je extremista.a imao si prilike to vidjeti jednog 7 maja,kamenovanje i to ako se nesjecas.
eto vidis ja to nisam imao pojma da je sad smece u HB?!!mislim da se to moze popravit.
Daj ne mlati molim te,,to kao u RS i u HB nema nacionalizma,,a ko hoce da dominira nad kim i ko je koga htjeo unistiti vidjeli smo ali nije uspjelo. @Halide Ima jos HB kupiti,,kutij kosta 4,70 eura samo nije vise kao prije pun je smeca i korijena :-)
Tragedija u Prijedoru Pucao u majku pa se raznio ručnom bombom Tridesetpetogodišnji Milenko Stijepić iz zaseoka Busnova kod Prijedora ubio se jutros ručnom bombom ispred porodične kuće, a prije toga je puškom pucao u svoju majku Ginu i teško je ranio. ETO KO IMA ORUZJE U BIH-I?! BOMBE SRBI IMAJU PO SVIM KUCAMA I STANOVIMA BIH-E, NEDAVNO SE JEDAN SRBIN UBIO BOMBOM U ZENICI U SVOM STANU A BIO JE PROFESOR U JEDNOJ SKOLI? boze sacuvaj, STA CEKA JOS BOSNJAKE U BIH-I OD SRBA I GENOCIDNE TVOREVINE?!