Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gosp.Gradonačelniče,dosta te tvoje šuplje,nismo mi tvoji studenti,kad nešto konkretno uradiš onda se živ bio oglasi!
Gospodine Ivo, ovoj djeci ne treba nikakva vrsta promocije, njima treba pomoc u svakom drugom vidu, a od promocije oni nemaju nista...
Pa sve suplja prica,kad ce se nesto poceti raditi,bas se samo gleda da se sve medijski proprati da ljudi misle evo ovaj dobar pomaze,ma nisu vise ni gradjani budale,vidimo mi da vi samo lopovisete,a od rada nista..
Da promovises sebe ili ?? Pogresnog covjeka ste izabrali za gradonačelnika a vrijeme ce to pokazati
Komsicu,kako te nije stid,promovises se po poratlima,kako ti nesto radis na svojoj novoj poziciji,a polovinu projekata si ukinuo koji su trebali biti nastavljeni poslije Behhmena,ko te ne zna skupo bi te platio,dosta je nama ovih vijesti koje se samo obecaju i medijski proprate i poslije pisi propalo..
Ovaj gradonačelnik gleda samo kako da se promovise, covjek nista konkretno ne radi a i kako bi kad je za penziju a ne za ovu poziciju