Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otišao kod Reufa Bajrovića po finansije za stranku, to je njemu sad prioritet, kad je njemu BiH bila važna, osim što koju provali da ljudima zamaže oči a u praksi ništa!
Mogu shvatiti sve, otisao iz SDPa, osnovao covjek svoju novu stranku, sve postujem, ali zasto toliko blati bivse kolege, posebno Lagumdziju, mozete govoriti Zlatko ovakav ili onakav ali da je valjao Zeljko to je neupitno. Zeljko en bi bio ambasador da nije bilo Zlatka, Zeljko ne bi bio clan predsjednistva da nije bilo SDPovaca koji su radili za njega. Zeljko dok je bio u SDPu bio je Zlatkova marioneta.
Ma ja bih iskreno voljela da Zeljko osvoji znatan razultat na izborima i onda kada ne bude ni on mogao nista uraditi, jer kod nas je jednostavno tako, sve se mora ispocetka, SDA sve zive koji zele dobro BiH opstruise, da vidimo koja ce mu tada biti demagogija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dze je onaj denis99 eno mu ljubimac slucajni prolaznik diplomatski bruka BiH.Je*** te on a ti njega.
Mogu se primjetiti neke stvari kod komentara na Klixu.. Do negdje oko 17 sati top komentari su bili su podrska za Komsica (kao npr. "ako iko ista uspije napravit onda je to komsic..ovi drugi svi tra-baba-lan..." objavio ecofey), tada pocinju palcevi dole za takve komentara, a palcevi gore za komentare protiv Komsica i Komunizma. Oko 17 sati (tj. 11 sati u New Yorku) Amerika se pocinje buditi.
To znaci da vjerovatno komentare protiv Komsica ostavljaju pravi Islamski Bosnjaci - oni koji 20 godina ne zive u BiH.. Znam vas, i ja zivim u Americi, ali bar sam zivio u pos-ratnoj BiH godinama i znam kako stvari stoje i kako jadno narod zivi. Zato ne jebajite na internetu (sa vasih iPada i iPhone petice kojeg ste nabavili jucer jer iPhone 4 nije bio dovoljan), dodjite vidite kakvo je stanje u BiH - to je gdje nacionalizam vodi. U BiH nacionalizam lagano umire, ali vani (gdje je i Hrvatski nacionalizam prezivio poslije 2. Svjetskog Rata) ziv je i zdrav..
I dok je narod ocekivao da ce Zeljko svojim onakvim istupanjem iz SDP-a napraviti invaziju u BIH,promjeniti sve,tvrdeci da se on ne slaze sa "lopovima" da on zeli bolje za ovu zmelju i gradjane,susrecemo se sa potpuno drugacijom slikom,Zeljko je osnovao strnaku gdje je oko sebe sakupio najvece bandite koji dolaze iz lopovskih stranaka i cija karijera nije bas pohvalna,Zeljko ti si jedno veliko razocarenje za ove gradjane,pa nek te hvali ko hoce ja znam da je ovako i tacka..
Zeljko Komsic je obicni mahalac koji prodaje populisticku pricu - prica ono sto narod voli cuti, a rezultati njegovog radu su NISTA na KVADRAT!!! Zlatko Lagumdzija ovakav ili onakav ali da nije tog Lagumdzije i njegovog SDP-a mi danas ne bi imali ni ovo sto imamo, jer da nije Zlatka podijelila bi nas bagra nacionalisticka i dovrsila posao!
E vidimo sta je uradio da ces popisom izgubit zemlju a bgm i indetet
Komsic i sastanci na visokom nivou??? Smijesno!!! A sto se ministra Lagumdzije tice, ako nista drugo mora mu se priznati da je rodjeni drzavnik i lider!
Lagumdzija kao i inace,covjek konkretno radi ne osvrcuci se na silne prepreke i opstrukcije,sa ovakvim radom konstantnim mora se napredovati.A Komsicu mozda ne bi bilo lose da dodje na Lagumdzijino predavanje,d nauci sta.
Razlika izmedju Komsica i Lagumdzije je u tome sto je prvi Halid Beslic kojeg niko ni ne slusa sta pjeva ali mu svi klicu jer mu je papanaska faca i drugog koji je Wofgang AMadeus Mozzart kojeg obicni maloumni papci ne mogu da razumiju.
Iskreno nemam nista protiv Komsica,ali samo labilna osoba moze sebi dozvoliti da popusti i padne pod pritiskom svih onih koji su ga blatili 20 godina(njega i SDP) i da se okrene na njihovu stranu.Time je pokazao veliku nezahvalnost prema covjeku koji ga je stvorio(prema Lagumdziji),prema stranci koja bez koje bi dan danas bio jedan anonimus za koga bi malo ko znao.Cilj kriminalaca iz SDA svo vrijeme je i bio da se uzdizanjem Komsica napravi pritisak na Vrh SDPa i da se tako rijese glavne opasnosti za svoj kriminal Zlatka Lgumdzije.Znaju oni dobro ko im je kost u grlu i koga treba da se plase.Ali na njihovu zalost Komsic nije sjeo na mjesto predsjednika SDPa nego je osnovao novu stranku,pa su sada i ti dusmani SDPa u strahu da ce da kupi i njihove glasove.Sam Komsic SDPu ne moze nista,jer ta stranka ima takvu infrastrukturu da ju je nemoguce sustinski pobijediti,ali se bojim da ce Komso uz ove beskicmenjake koji su promijenili 10 stranaka do sada i koji su mu usli u stranku da padne.
denise pitaj Damira Hadzića sto je Željko otišao a znas i sam da nepitas..
Bordo,samim cinom odlaska je pokazao da je zapravo dobro sto je otisao,na vrijemo je pokazao svoju stabilnost i karakter.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A sto ovim pionirima zlainim smeta Zeljko smijesni ste,kako vas napusti sta god uradi nevalja a kad je bio sa vama kontra sve bilo dobro.
Znate koja je razlika izmedzu Željka i Zlatka -jedan je sigurno slučajni prolaznik a drugi Zlatni Ljijan.
Razlika izmedju Komsica i Lagumdzije je u tome sto je prvi Halid Beslic kojeg niko ni ne slusa sta pjeva ali mu svi klicu jer mu je papanaska faca i drugog koji je Wofgang AMadeus Mozzart kojeg obicni maloumni papci ne mogu da razumiju.
hheheh denise nemam nita protiv brani ti SDP i Slucajnog prolaznika naravno to je tvoje pravo Meni nekako moj saborac bolje pase pa iako pjeva ko Halid Bešlić ako nista domaci je za razliku od tvog Mozzarta koju je svoju sinfoniju odsvirao vjeruj mi sad se slusa hit do hita a SDP i Zlaji po mom mišljenju ki**
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Koji je vama da serete po Komšiću. Pa znate li vi da su to različite funkcije,nije isto biti član predsjedništva i ministar 'vanjskih poslova'.Ovom drugom je to i posao, i da je bilo ko drugi na njegovom mjestu isto bi radio,al' ne našli se sdpeovci nametati svoju priču o čovjeku koji nije htio da učestvuje u tom crvenom kriminalu u kojem vaš Zlatko drži sve konce i koji i posjeduje jednostavno rečeno tu vašu stranku koju ne možete da prihvatite da je oslabila i nije što je nekad bila.Naprijed Komšić to što radiš je tvoj zadatak ;)
Adule. Naš narod ne želi promjenu. Svi kukamo na državu i vlast i onda kad se neko pojavi da promijeni, a može, pljujemo po njemu. Ne damo ni da pokuša. Pa brate ljudi, ako ne valja, glasaj slijedeci put za drugog. To je bit izbora.
Adule. Naš narod ne želi promjenu. Svi kukamo na državu i vlast i onda kad se neko pojavi da promijeni, a može, pljujemo po njemu. Ne damo ni da pokuša. Pa brate ljudi, ako ne valja, glasaj slijedeci put za drugog. To je bit izbora.
Lagumdzija nastavlja da se sastaje sa zemljama potencialnim investitorima...svaka cast, tako se radi na ugledu i podizanju zemlje !
dok se komsic bavi populistiickom pricom lagumdzija se sastaje sa ministrima iz nekih zemalja potencalnih investitora...ma ja neko je odabrao laksi a neko trnoviti put ....komsic kao i uvijek zivi od populisticke price
Lagumdziji u opisu posla, a Zelja nas kao turista. Sve je to fino, al' jel iko ikad u ovoj zemlji osjetio korist od ovih posjeta Predsjednistva? Bake u Ljubljani dzamije otvara, ovaj s Obamom, on bi kao nesto razgovarao....presmijesno.