Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheehe komsicu, vodaju te ovi is SDA k\'o bekana. hehehehe
Znaci na ovom sastanku nema srpskih i hrvatskih predstavnika, a dva muslimanska...I kazete multiieticnost i nema majorizacije Hrvata, i Srba... Hahhha..Cirkus od drzave.... Cuj drzave?? Ma salim se....
Dva bošnjačka člana Predsjedništva na turneji. Baš im je lijepo.
@mar..dar....staces ovdje imas svoj (Poskok),Jeli te marsno Zirdum ko trinesto prase.
A gdje im je treci medjed?
Živjela \"građanska\" BiH u kojoj efendija Cerić jednim zapaljivim govorom ruši ministra u \"samo nazovi\" sekularnoj državi BiH.A isti platformaši ne smiju ni progovoriti niti stati iza ministra.Tolko o multietičnosti, multikulturalnosti itd \"građanske\" SDP-partije i lidera Zlatka Lagumdžije.Bravo bošnjaci.Niko ne zna sam pokazati svoje licemjerje kao vi.Što sada,nisu Hrvati jedini \"klerofašisti\" u ovoj zemlji.Može li mi neko pojasniti kako to kod vas hoda i kako može jedan vjerski službenik \"skidati ministre.I kako bi vas sada zvali ako Hrvate nazivate \"klerofašistima\".Sami proberite za sebe ja ne bi nema šansi ja se držim onoga da nisu svi isti.
vodaju sejdu kao cigani mecku kao cirkusku atrakciju
Dok imamo ovakove predsjednike ne trebamo se plašiti za budućnost BiH.Jer te budućnosti i nema.Samo pusti snovii Zlatka Lagumdžije.Uživajte bošnjaci sami ste nam svima izabrali.Ali pogrešno.
Ovako je Slobo vodo onog svog Sejdu...
garent sprema neki novi referendum,pa nije u mogucnosti prisustvovat konferenciji u Beču
Nekompletna bagra
fali im još onaj četo..krnje predsjedništvo..ovo mi nešto poznato,zar ne ?
MUJO I SULJO
Je li ovo nesto slicno kao dvije skole pod jednim krovom?
divi im cufa..žaboliki Sejdo..i onaj sin ratnog zločinca što je crko
jedinstveno,nema šta..opet bez srpskog člana..ccccccc..