Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pocela je SDA-ovska retorika da se cuje iz usta Komsica, rat i ono sto je rekao da nikada nece koristiti kao kampanju vec je daleko u upotrebi. Sad me ne iznenadjuju ni price koje su kruzile od nekih SDP-ovskih izvora da je Komsic uprav bio zacetnik i propagator koalicije sa SDA!!!
Pa nema sta drugo koristiti u kampanji nego rat, nema vizije, ideja kako popraviti odredjene probleme, samo pljuvanje i price iz proslosti ... svaka cast svima, ali mi ne smijemo da se vracamo u proslost, potrebne su nam ideje za buducnost, a ova dvojica to ocigledno nemaju.
Ma Komsic je davno izgubio kompas, svakim danom sve vise pada, ne moze se kampanja zasnoivati na ratu i prici kako niko osim njih ne valja ... u cemu je on bolji od drugih, osam godina na poziciji, a nista konkretno uradio nije...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel i emir suljagic dobio prijetnje smrcu od strane ustasa? Jel i on morao napustiti zemlju zajedno sa svojom porodicom?
ako primjetis koliko taj isti Suljagic vec visoko leti, prateci njegove nastupe i izjave, povezi malo stvari pa pokusaj shvatiti i izlazak iz SDP-a, koaliciju koju je pokrenuo te sve ovo sa DF-om. Kada cijeli mozaik poslozis presmjesno izgleda, jer njegova glava se samo iz Lagumdzijne g.... (gdje sa tim nije uspio) prebacila u Zeljkovu g.... , ali ovamo je ostvario napredak dublje je potonuo
Hha,prvo veliki "Komunista" bio,cojk htjeo Vjeronauku da ukine,pa se za vratove hvato sa Reisom Cericem,da bi nakon sto je poput Zore Seremet odglumio farsu,u kojoj je kao i Komsic vjecita zrtva "necega" preko noci postao borac za prava Bosnjaka u Srebrenici.Iz stroge ljevice u Desnicu,pa je sada evo vidimo ko fol opet ljevica,valjda zavisno na koju nogu ustane.Da mu Dodik ponudi kakvo znacajno mjesto u Rsu, na kojem bi bio glavni,bez pogovora bi pristao.Beskicmenjak kao i sef sto mu je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
predsjednik kaze kako ga se "trenutna vlast" plasi, pa zar nisi i ti dio vlasti predsjednice Komsic??
šupalj je suljagic ko i šef mu...
I primjer covjeka koji tuce svoju zenu, na sta smo majko spali...
Zato ćeš je zatvoriti u Novom Sarajevu.
Suljagic do pobjede !!!!
evo slao sam pismo i komsiću boli njih za nas !!!!!!!!!!!!!! OTVORENO PISMO članovima ipk komosije TUZLA I SARAJEVO SADETA KARIĆ-MUJIĆ NEVZET-KRAJINA-DELIC-DŽAVID HABIBOVIĆ i ostali članovi Na dušu onima koji provode nepravdu i u mom slucaju i kriminal jer ugrožavaju moj opstanak i moje porodice.nemam sta govoriti o zdravstvenom stanju za koje je svaki ozbiljni doktor iz brčkog i sa gradine rekao da imam 100% prolaz. šest puta na komisiji sest puta šikaniran dok oni koji su samnom lezali i izasli iz prve prosli a u kartonu koje sam pregledao ni tablete ne trose.do sada sam popio oko 35000 apaurina ne računajući inekcije na hiljade depresiva deprezol i risar i tableta za bolove na hiljade betablokatora za srce na hiljade tegretola i trodona tableta za pritisak na desetine hiljada tableta za šećer itd.sve u zadnjih 15 godina. primio sam blokade za kičmu i noge nemogu podić 10 kila ni saget se ni sjedit ni stojat.moram vam odgovorit na vasu nepravdu .zdravstvo je najkorumpiranije to sam cuo na tv-u a tu i vi spadate.vidim to oko sebe ko prolazi eno ih penju se na krovove kopaju ko mladići potpuno zdravi.a moje stanje ignorirate.neznam zasto vam sluzi zakletva i obraz.u mom slucaju to vam ne vrijedi ni feninga.slobodno to sakrite da se ne sramotite.ovo se odnosi na one clanove komisije koji nene šutnu a puste "podobne" .pošto za njih ja sam potpuno zdrav i tablete koje trosim nisu nista dabogda i dabogda njihovi najmiliji trosili ove tablete i imali ovakve bolove.još jednom to je za one koji smatraju da je moja terapija kao dva andola. kad pogledaju njih nek se sjete mene i moje patnje.tu ima umijesanih i drugih glavonja sem clanova komisije preko kojih idu mnoge tranše . direktor pia je pravo nevinasce ruke mu svezane? kome li ih odveže?znam savjest je vama nepoznata rijec.ovo je šesti put na komisiji gdje sume ponovo odbili vrše zločin nada mnom i sva rjesenja su ko da su ih papagaji napisali izgleda samo kopiraju rješenja.bog im platio.da ne trosim terapiju svaki dan bi bio na hitnoj a kasnije ko zna sta bi se desilo ne samo meni.ja cu opet izlaziti na komisiju ove godine jer sam kopletno loseg stanja. enes šabanović ahmeta hantalasevica 16 76120 brcko ps svaki iole normalan doktor bi me penzioniso a kada sam pitao jednog doktora iz komisije sto puštaju zdravije ljude od mene a mene vracaju samo je rekao hinski "TUŽI ME" .ČISTI KTIMINAL! ja sam borac nikog ne respektujem ko mi radi o glavi i unistava moj život i moje porodice.bez dlake na jeziku! dostvljeno istitutu sarajevo i tuzla direktoru pia sarajevo ispostavi orašje ministru helezu premieru nikšicu svim dnevnim novinama za objavu i mnogim drugim
Ovi ce biti ono, bilo pa proslo!
istrošeni fosili željni funkcije!
Demokratska fronta, tacnije Zeljko i.Emir su se.okupili samo.da bi pokusali.neku stetu napraviti.SDP-u... tuzno zaista.
SDP je zasluži svaku štetu, ako ni zbog čega, ono svakako, zbog koalicije sa SNSD-om. Svaka socijal demokratska ideja je napuštena i tu je kraj SDP-a.
Meni je Komšić jedini izlaz i prava osoba i nikada glasao nisam a u BiH zivim a glasat cu prvi put u zivotu za njega...
Kandidatura Emira Suljagića od strane Lagumdžijinog neuspjelog klona Komšića je podvala bošnjačkom narodu. Ne može niko na suzama ovog naroda karijeru graditi, Emir je pljuvao po vjeri, a sad mijenja priču. Zbog njegovih ludosti nam se umalo ne desi bosansko proljeće, al' će ga zato bosanska jesen uništiti
Ovog tipa pamtim po dvije stvari. Prva je knjiga o Srebrenici koju sam slučajno kupila na jednom sajmu knjiga i koja me duboko potresla, a druga je vjeronauk, koji je fašiste iz reda i islamskog i katoličkog klera toliko potresao da je to vjerojatno jedina situacija kada su reagirali složno. Kako i zašto se od mladog, perspektivnog, urbanog, pa i zgodnog čovjeka promijenio u čovjeka koji koristi najdublje traume pola stanovnika te zemlje na ovako ružan način i kako kao takav može biti tzv. kandidat „ljevice“, zaista ne znam. O Željku sve najbolje, ali mislim da se okružio krivim ljudima.
Bog mu dao sve, al' neda vrag. Emir Suljagić je četnički isprdak i nevjernik koji ne može zastupati Bošnjake. Bošnjacima muslimanima samo jedan može pomoći i to će aBd oktobar i pokazati
Srami se! Nisam veliki fan lika i djela ES jer mi je smiješna demagogija kojom se služi u zadnje vrijeme, ali ovo je prosto degutantno. Čovjeku koji je preživio genocid reći da je „četnički“ isprdak može samo nekulturna seljačina. To što je „nevjernik“ ga ne čini manjim Bošnjakom, jednako kao što mene to što nisam vjernica ne čini manjom Hrvaticom, dapače. Sigurna sam da više volim svoju zemlju od onih koji se svake nedjelje slikaju pred oltarima da bi ih narod vidio.
Ja mislim da i Suljagic i Kosmic navecer sanjaju LAgumdziju,da su komplexi i ljubomora naspram Lagumdzije dostigli vrhunac.Komsic pokusava da ga imitira na sve moguce nacine,pokusava da bude pragmatican kao Zlaja,a redovno pravi greske,jer nije navikao da vodi glavnu rijec i da bude Vodja,navikao je da drugi misle za njega.U SDPu su ag smatrali maskotom,znajuci dobro kolikom kolicinom inteligencije raspolaze.
Ma daj njih dvojica su spram Lagumdzije niko i nista, nisu mu ni do koljena..
Pa zato mu i zavide,ali ne samo njih 2,nego mnogi komplexasi u drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
1. mart koalicija šalje djecu u dijasporu da glasače registruju i obučavaju, odakle pare? Suljagiću, Suljagiću, znaš znanje...vazda znao. slomi se štiteći interese, samo čije?
Suljagić je obični manipulator, lopov i ljudsko dno. Kad su svi šutili jedini ga je prezreo Mustafa efendija Cerić i zaustavio, tako će biti i sada
Koja je ideološka pozadina ove stranke? Emir malo udesno, Željko ulijevo, nikako da se sastave.
Al ce zato na kraju da se rastave :D