Ovog tipa pamtim po dvije stvari. Prva je knjiga o Srebrenici koju sam slučajno kupila na jednom sajmu knjiga i koja me duboko potresla, a druga je vjeronauk, koji je fašiste iz reda i islamskog i katoličkog klera toliko potresao da je to vjerojatno jedina situacija kada su reagirali složno. Kako i zašto se od mladog, perspektivnog, urbanog, pa i zgodnog čovjeka promijenio u čovjeka koji koristi najdublje traume pola stanovnika te zemlje na ovako ružan način i kako kao takav može biti tzv. kandidat „ljevice“, zaista ne znam. O Željku sve najbolje, ali mislim da se okružio krivim ljudima.
Bog mu dao sve, al' neda vrag. Emir Suljagić je četnički isprdak i nevjernik koji ne može zastupati Bošnjake. Bošnjacima muslimanima samo jedan može pomoći i to će aBd oktobar i pokazati
Srami se! Nisam veliki fan lika i djela ES jer mi je smiješna demagogija kojom se služi u zadnje vrijeme, ali ovo je prosto degutantno. Čovjeku koji je preživio genocid reći da je „četnički“ isprdak može samo nekulturna seljačina. To što je „nevjernik“ ga ne čini manjim Bošnjakom, jednako kao što mene to što nisam vjernica ne čini manjom Hrvaticom, dapače. Sigurna sam da više volim svoju zemlju od onih koji se svake nedjelje slikaju pred oltarima da bi ih narod vidio.
Prikaži sve komentare (179)