Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Titova bista u uredu, zlatni ljiljan na ramenu, djed mu bio četnik iz Doboja, kad treba doći do fotelje onda je Hrvat... šibicari imaju više skrupula i časti..."
jedini covjek koji je za narod pa neka prica ko sta hoce
RAJVOSAAAA >>> TAČNO! NO, MISLIM DA BI TREBAO MALO DA STISNE I SVOJE NAJBLIŽE SARADNIKE. OVI MU ZA ISTA SPREMAJU VEOMA LOŠE POTENCIJALE ZA MINISTRE. U SVIM VLADAMA. O KS NEBI TREBALO NI PRIČATI. VIŠE JE NEGO LOŠE!
Nazalost ovo pokazuje da se DF ni po cemu ne razlikuje od ostalih lezil***vica kojima su fotelje najbitnije. Steta Zeljko, steta :(
O gdje si Komsija, odavno te nije bilo...
jojjjj dodje mi da spakujem stvari i odem za Deutschland
Nisi jedini
jedan predsjednik -Željko Komšić