Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj opet da bude ko 92...da 60% ode u diasporu...30% da bude ratnih profitera...a 10% u vartru...
Pa naravno, jer će prvo najveći dio njegovog predsjedničkog kabineta da se uhvati noge prema Njemačkoj, Skandinaviji ili Americi i čim se frka okonča, eto njih opet ovamo da budu poličke face.
To je bilo netealno ..za nerealnog Bosanskog covjeka...da je bio bilo koji drugi narod sve bi palo za tri mjeseca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On je svoju borbu dobro naplatio ali problem je sto je 99% ostalih boraca popusilo foru i samo su dali zdravlje ili cak zivot za ugodan zivot stotinjak familija i patnju i haos za obicne ljude...Urusena drzava i sistem za olos koji ga koristi...
zlatne ljiljane nisu dobijali heroji...nego oni tada podobni stranci na vlasti...cast izuzecima kojih je jako malo...
To je bilo netealno ..za nerealnog Bosanskog covjeka...da je bio bilo koji drugi narod sve bi palo za tri mjeseca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isti Zelinski..
SROLJO PREĐI NA ISLAM A RIJEŠI SVE SVOJE PROBLEME.NIKAD NISI BIO HRVAT NITI ČEŠ BITI.
Kako je Zeljkan dobio zlatnog ljiljana?...Jel zbog organizovanja Hrasnog ko fol?. Onda bi pola dobrinje trebalo dobiti zlatnog, jer da je ona pala, ko zna sta bi bilo. A da nebi dobrinje pola ovih internet ratnika se nebi ni rodilo, jer nebi imali sansu.
Nemojte kao devedeset druge, treba više sekularnog iliti partizanskog elementa.
Sejdo i Harmija tzv Enklavaaaa
Svim građanima i narodima BiH Sretan Dan Armije RBiH!
zivio zlatni ljiljan Zeljko i nasa casna Armija RBiH i Republika Bosna i Hercegovina 🇧🇦⚜️
Ti si svoju borbu naplatio s mandatima, apartmanima, zgradama, stanovima, autima i lovom
Tako je predsjedniče
Komšiću pijanduro stara,pravi kameleon priča ono što žele čuti.
Superhik je bas kvalitetno naplatio svoju borbu za razliku od mnoštva stvarnih heroja koji danas žive na ivici egzistencijalnog praga... Zato nalokani uzmi pušku, organizuj svoj kabinet i ostale stranačke uhljebe pa naprijed u oslobađanje Bosne.
Čime? Brendijem?
Je li ovo onaj što je rekao da je predsednik i Bošnjaka, i Srba i Hrvata, a ne smije nos promoliti 30 godina ni u jedan grad u kome žive Hrvati. Pitam se zašto, ako je već zemlja slobodna.
Sada su bošnje na 23% teritorije BiH. Ako se opet budete tako borili, bićete na 13%. A sa obzirom da vam je Komšić vođa, budite sretni i sa 3%.
To je bilo netealno ..za nerealnog Bosanskog covjeka...da je bio bilo koji drugi narod sve bi palo za tri mjeseca.