Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMSICU, ti njima možeš samo \"DIMIJA \"poslati iz federacije!
budimo realni, bih nije u stanju pomoci sama sebi a kamoli nekome drugom...
hahahahahahahaha Znao sam da ovaj Sejdo nije dobar, ali da je ovako prolupo , nisam znao. Pomozi ti sebi b.ud.a.l.o.
Zeljko legendo. Ti si nas ponos, na zalost ostali su svi preglupi i preruzni kao i oni koje predstavljaju, sto se da vidjet iz komentara ovdje. Libiji sve najbolje u boljoj buducnosti i bujrum.
Pomoći Libiji: 1. Deminiranje 2. Obuka policije i vojske 3. Liječenje i rehabilitacija bar jednog broja ranjenih. Dobro je gosp. Komšić zborio. Sve je ovo moguće i izvodljivo od strane BiH. Samo se pitam čemu ovakvi zlobni komentari, jer ako hoćemo da nama neko pomogne moramo i mi u okviru naših mogućnosti POMAGATI. Mimo naših mogućnosti Komšić nije ni govorio, a kamoli šta obećao.
da li je libija nama pomogla ... nee, dovidjenja , ako im pomognes, proglasen si drzavnim neprijateljem!
@ tambura 21.09.2011. u 13:07 LOPOVE SRPCICU GENOCIDNO FASISTICKO STRASILO MOZES CUCLATI ZELJKOVU BOSANSKU KITU IPO KO I SVE OSTALE...!!! BIH4EVER...!!!
Republika Bosna i Hercegovina i Zeljko Komsic za Predsjednika Republike Bosne i Hercegovine...!!!
Pa sto TI ne ode u Gadafijeve dobrovoljce nebi li i tebe uhvatili. To je jedini nacin da ti pomognes BiH-a, tj. da se nikada ne vratis.
hahahahahahaah! ha haha aha hha a haha haha haha! Skoro se ugušio.... Pa željo koji si ti isprdak prodani.
Republika Bosna i Hercegovina i Zeljko Komsic za Predsjednika Republike Bosne i Hercegovine...!!!
opet ce im pomoci narod a ne drzava
ovi majmuni nikako da prestanu prodavat maglu...ne mogu pomoci ovom narodu al zato beskrajno prosipaju suplju sirom svijeta
ha ha............ omg......... koja budaletina.... hahahahhhahah
Ma jašta, BH kao svjetska super-sila će im pomoći u svakom pogledu,čuj obuka ,rehabilitacija-jel možda u Jagomiru?!