Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je za RESTART.
SDA i Stranka ZA BiH bi da blokiraju, eee nee meere to više
Čovićevi guzouvlakači izašli iz jazbina SDP,NIP I NS
Kad popu umre umre žena umre čitav svijet kada SDA nije u vlasti ništa nevalja
Ne mogu vjerovat da je opozicija protiv...
kakav udar na drzavu...sjeme vam se zatrlo trojkasko podanicko !
'Borba' SDfA za drzavu kroz opstrukcije i blokade. Ponekad se treba zapitati vjeruju li oni stvarno u licemjerje koje obilato raspipaju jer kada drugi blokiraju rad nekog drzavnog tijela onda je kmeee napad na drzavu, ali kao oni to rade onda je to cin ultimativnog patriJotizma, jer samo oni imaju monopol na patriotizam, svi drugi mogu biti sa njima ili su izdajnici.
bolesni..u Jagomir.
Napudro je Baya ove iz narko kartela Tito, sad je dao i kompromitirajući materijal Čoviću, a oni jadni samo kolut napred i mole da se ne objavi na sve će pristati
Tipično komunistički, silovanje procedura i grubo kršenje poslovnika. Sad svaki parlament može na ovaj način donosit odluke kakve hoće.
Sda voli komunizam ili ga je voljela dok je vladala
nametanjem, krsenjem zakona, svih moguci procedura i pravilnika. samo da bi se udovoljilo rusiteljima drzave, da dodu do poluga vlasti, kako bi mogli mirno da se ocjepe. ovi koji su izglasali ce reci kako nisu ocekivali da ce neko iskorititi grubo na taj nacin zakon, isto kao sto su rekli kad su izglasali zakon o prebivalistu. samo jednom ce mo se probuditi, a neko ce se ocjepiti i to sve po zakonu, nasom naivnoscu Trojci.
@gooUser1697653701 spavaj botu odmori malo, da znaš da više ne pišeš gluposti.
Dok nam studenti sa desetkam odlaze iz Bosne, gradove u kojima nemate bankomata, apoteka. Mi na sceni imamo politicare koje optuzuju za kradzu televizora, poslovima sa narko kartelima, za nelagalno stecenu diplomu na DIF-u, enormno nas zaduzuju,kriju ugovore, bore se za izgradnju zgrada na Marin Dvoru, institucije predaju onima koji prijete secesiom, ogromni vozni park, imanja po nekoliko miliona, ljetuju po svijetu, a nama prodaju pricu o ulasku u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa pa , pa pa Džemo Šabiću pa pa FTV SDA.