Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tj traze da povećaju iznose........
BLAGO VAMA KAD NEMATE O CEMU DRUGO RASPRAVLJATI,,ZAKAZUJETE SJEDNICE I KOJEKAKVE JEBENE KOMISIJE,RADI SEBE,,IMALI IJEDNA DRUGA TACKA NA TIM VASIM DNEVNIM REDOVIMA,OSIM PLACA I ISPLATA U INSTITUCIJAMA,GDJE VI KO BIVA NESTO RADITE,A U STVARI NAS,NAROD HANDRITE U ZDRAV MOZAK,,,,AL NEKA JE TAKO,,DOK IMA OVACA,BICE I VUNE,A OVI CE IMATI STA DA SISAJU,,,JEL SMO MI DOBRO STADO,,,
Kako bi Čerčil rekao"ako hoćeš da nešto ne uspije, formiraj komisiju "!! I u ovom slučaju neka komisija, s ciljem da se bijeli hljeb i dalje prima! Sasvim jasne i logične stvari, čiste kao dan!! E, moj narode ludi i pošteni, ne znaš s kojim vukovima imaš posla!!!
Ovima na vlasti će zapasti, duboko u grlo, ovaj bijeli hljeb!
Tolike plate imaju..Jbt oni nemisle ma budućnost neg od danas do sutra..izmuze se svaka krava nekad..ako je śtediś dugo će da źivi,ako naglo hoćeś onda neće dugo..Ako mislite bosni dobro bavi te se kako treba za śto ste plaćeni.
Dodjite i iskusite zivot u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni. Postanite hrabri vitez, bogati trgovac, vjesti zanatlija ili mudri vladar. Mozda osvojite i srce neke otmjene dame plemicke krvi... http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Recite nam ukratko u iducem clanku ko predlaze ponovno usvajanje bijelog hljeba.Rijesit ce ga narod na izborima.Samo dajte imena!
Bavite se tim bijelim hljebom već 3 godine. Pun mi vas je.
Evo bijeli hljeb: http://www.cin.ba/bijeli_hljeb/
sad ti je sve jasno kome dati glas! Znaci onima koji nisu na listi za bijeli hljeb... ti ili rade, ili ce raditi. Ne mozemo zanti unaprijed, ali u tom trenutku prekrizim sve ljude sa ove liste za koje bi eventualno na listi glasao... Onako realno... Koja stranka navise trazi ove "pogodnosti"?