Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"patriote\" u duši su valjda ovi lopovi iz SDA koji preko BH Telekoma otimaju novac od humanitarnih telefona a onda ih dijele za gradnju džamija. Za lijekova im trebalo..
Ako se \"patritoima\" ne sviđa što je inicijativu podnijela ova žena iz SDS-a samo daih podsjetim da su je mgoli podnijeti SDA, SBiH, HDZ, SNSD ili SDP, pa nisu..Oni vole da otimaju od bolesnih.Fuj!
Otimaju od bolesne djece, eto na šta je spala ova bijedna vlast...Ukinuti obavezno!
U upravama drzavnih kompanija sjede guzonje koje ne vide dalje od svoje guzice. Kako god zamisljate njih i njihov stav, vjerujte, GORE JE.
mozda bi bolje bilo da pritisnu BH Telecom da ne naplacuje 0,50 KM usluge na humanitarni poziv koji donira 1 - 2 KM ...Je8em li im majku telekomsku ...
Lijepo. Konacno nesto pametno da usvoje. Podrska,mada su se davno trebali sjetiti ovoga...
Pandurevička bi bila sretna kad bi znala šta bi sve mogla uraditi. Ona bi prvo ukinula BH Ona bi karađića oslobodila Ona bi protjerala nesrbsko stanovništvo Ona bi proglasila Pale kao glavni grad BH Kad bi sve uradila što bi znala onda bi od sreče kao cijeli srpski narod otišla na nebo. Pandurevička je četinjarka, i to bi moralo biti neke druge boje a ne zelene. A pokušava da glumi humanistu, a nezna da to mogu biti samo oni koji su to u duši, a ne zločinci kao što je ona a i ostala famelija dobro poznata sarajlijama.
E ovo je jako bitno !
Nema ukidanja nikakvog PDV-a.od čega mislite da mi sebi onda uzimamo auta stara po dva-tri mjeseca?Šta mislite vi da mi mozemo vozat nekoga Audija starog dvije godine je li?Dajte budite normalni,pa mi smo vaša vlast,mi smo zasluzni za ovo sto danas imate,ovu ljepotu i sve ove pogodnosti i zato psst!
Pa sta ste radili do sada stoko? Uzimali pare od ljudi kojima je najvise potrebno!