Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 15 godina necemo smjeti ni reci da je bilo rata, stradanja, unistavanja. Hvala SDA, hvala Bošnjaci, hvala kantonu Sarajevo, hvala Federacijo, hvala Bosno i Hercegovino. Stidite se!
@Destroyer2 a što je kriv Komšić haj mi molim te objasni?????
Uvijek u nekom grcu i strahu, pazimo sta ce prvi komsija reci, kako ce mahala reagovati, evo sad se pazi sta ce agresor misliti zbog natpisa na tabli koji govori onako kako jeste bilo. Uvijek gace skidaj, ko nojevi - glave u pijesak i "cuti dok te karam".
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Smjenu komplet gradske uprave na celu sa hobitom Ivom Komsicem!
100% Da smo pravedna drzava. Al zivimo mi u q.
sram vas bilo....onaj ko se stidi sopstvene proslosti i ko prekriva tabla koja ukazuje na istoriju glavnog grada...taj nije zasluzio ni da pomene bilo gdje.....svabe svoju proslost pokazuju javno svim turistima koji dodju da to sve vide....ne stide se svoje crne proslosti a pojedini bosanci u glavnom nasem gradu pokrivaju table sa natpisima sta je se zapravi tu desilo.....respect....pa sta ce onda ljudi da misle o vama?Jadno.....i cemerno je to sve.....jadno
šta je bošnje stalno problemi sa vama
šta je bošnje stalno problemi sa vama
jel ovo neka istraga bila pa se zna ko je to zapalio? i sta je s onim sto zapalise onaj arhiv u protestima jesu i to Srbi, pise li tu kakva tabla da su Bosnjacki zlocinci zapalili arhiv koji je sve ratove prezivio?
...i onda kažemo, ONI su krivi za sve..... ....pichke jadne....đe ja živim hebo te 😩
Ko kod da se sjetio da se ploce pokriju malo mu mamu i zenicu hebem a u drugu ruku opet mu hvala JER der ovako vise prica i spominje i vjecnica i poruka na vijecnici.
i prije 15 godina ce to biti tako, nece se smjeti reci ko je sta radio
Ista igra kao posle drugog svjetskog rata,srbi pocinili najvece zlocine,na kraju ispali zrtve.Hrvatima i Bosnjacima je bilo zabranjeno da pricaju o svojim stradalim.
...džamijska povijest.
@commiemarshhal Sve sto je istina,komunisticka pascad negiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gadno je kad obraz postane đon.
Ne poštujemo sami sebe, kako ce nas drugi poštovati..smjena rukovodstva Vijećnice, gradonačelnika, dogradonačelnika..
Kao da nas je neceg stid,pa prekrivamo?
Stvarno je doslo vrijeme za razlaz, svak u svoj tor i onda cete biti svi sretni,,,,, Onda mozete da pisete sta god hocete,......
Stvarno je doslo vrijeme za razlaz, svak u svoj tor i onda cete biti svi sretni,,,,, Onda mozete da pisete sta god hocete,......
Ma ja. Mora se Srbiji ići niz dlaku. Ja mislim da natpis ne bi trebao sadržavati riječi "srpski zločinci" nego "četnički zločinci". Ako se predstavnici srbijanske delegacije osjećaju kao četnici, onda i nisu dobrodošli. (Govorim zbog spekulacija da je prekrivanje natpisa došlo iz njihovog smjera.)
@poker Ona jeste samo naša (bosanskih muslimana, bosanskih katolika, bosanskih pravoslavaca, bosanskih jevreja, bosanskih budista...) ;)
koje pizde zive u sarajevu to je haos....