Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa ova predsjednica
Čitajući komentare ovdje, bolje bi biloo da HR podigne električnu ogradu na granici kako stoka ne bi mogla prelaziti.
srbija = turski pašaluk
A jest jebozovna majko draga.
Dragi Bože, teška su vremena kada su ponosna Hrvatska i prkosna Bosna i Hercegovina spale na ove dvije kreature.
naravno ... pa ona je njihova plaćenica ... posao joj je da vrbuje i traži topovsko meso za buduće ratove
Imalo se što vidjeti na toj izložbi, susjedi predstavili pušku hs vhs-2, koja je već naručena od strane OSRH (7.000) te od strane Iraka za specijalne jedinice kao i za kurdske snage, ukupno 20.000, ista puška je ušla u finale za izbor buduće francuske puške, na testiranju je u Mađarskoj, Filipnima, USA, Azerbejdžan, poznavatelji te vrste oružja svrstavaju je u top 5 na globalnoj razini. Vjerojatno će se naći u BiH u aresenalu nekih kantonalni specijalnih policija, kao donacija RH/NATO jer je bilo i razgovora o tome. Također susjedi su predstavili projekt obalne podmornice, čija je zadaća praviti zasjede između otoka, oko na nju već su bacili Indonezija i Azerbejdžan.
http://split.com.hr/novosti/vijesti/adriatic-sea-defense-aerospace-2015
čuo sam i ja za te puške; jurišne, težine 327 grama, a municija su dijabole od zračne puške tako da vojnik može nositi i do 1000 metaka a da mu nije teško, nizbrdo domet i do 1500m, a uzbrdo do 250 m; jedina im je mana što ne podnose vlagu i prašinu, al to zato što su čudo tehnike
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kradese daje podrzku BiH????? e ovo je "presedan" nema sta hahahahaha
Je li i ona slusa Cecu?
Povratak Kite :)
opet ova grabarka