Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sta li ce biti prezentovano?Sigurno opet neka varka od strane ovih krimosa koji nas 20 godina vode u propast.
Ma kakav plenum ba.. sve sami politicki spijuni..
E bas jedva cekam da vidim sta ce to prezentovati,pa jasno je i pticama na grani u svim zakljuccima u kojim ucestvuje SDA i SBB od toga moze biti samo cirkus,ali nikako neko normalno rjesenje.Sve je to zasigurno preljevanje iz supljeg u prazno.
Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća, akademska zajednica je pokušala uključiti neke od ovih metoda u američki zakonodavni sustav. Pokušaj je propao, jer ocogledno da ovako ne moze drzava funkcionisati! S druge strane vijek sam protiv ovakvih koji su u KS bili na vlasti i evo izgleda da ce biti ponovo isti samo sada u drugom pakovanju, jer se radilo o kriminalcima koji su se bogatili na racun naroda, prvenstveno odgovornog smatram Zeljkovica i njegov radi i njegove izjave da je svima nama dobro, jer smatra da svi mi imamo kao sto on ima!
Fahro propade ti državni udar!
njemu je sve propalo. drazavni udar, mandat, avaz jos samo da mu toranj propadne
Mene samo zanima ko će biti dio EKSPERTNE NESTRANAČKE VLADE???
Kako god opet ce to da bude ekspertna "stranacka" vlada !
Plenum je totalni promašaj! Trebalo je napisati zahtjeve i da se potpiše peticija, milion građana bih, e to bi bilo reprezentativno, a ne njih par stotina lelemudana na plenumu!
Nažalost,sinoć sam prisustvovao jednom skupu,osnivačka skupština,nečega,hajd nije bitno čega,i tu sam vidio kako to funkcioniše,to sa "ekspertnim grupama",i plašim se da ako to prođe,ovoj zemlji je zadat završni udarac. Skup sociopata zalijepljenih svojim "akademskim obrazovanjem",koji su se stavili u istu ravan sa Stvoriteljem,koji idu preko leševa da bi se dokopali i najmanje funkcije,makar ona bila i blagajnik,zapisnicar..... Avaj nama......
...........upravo to..........jedne uhljebe bi htjeli zamjeniti drugi......rezultat?...
''POLITIČKI HULIGANI'' - ESED Radeljaš & Co, nastavljaju sa ravlačenjem pameti poreskim obveznicima preko plačenika iz Plenuma dok opet omladina ne poludi i ne ponovi im se crni petak. KOJI RUŠE DRŽAVNE INSTITUCIJE ZBOG PAPIRNIH NOVČANICA i LIČNIH INTERESA.
Nastavljanje ravlačenja pameti poreskim obveznicima preko plačenika iz Plenuma dok opet omladina ne poludi i ne ponovi im se crni petak.