Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha, cuj zovu se \"Nasa stranka\". Da se barem zovu \"Nasa mala stranka\" ili jos bolje \"Nasa smijesna stranka\". Salu nastranu ali ovo je najgluplji napad i pokusaj politicke diskreditacije. Napadati nacenika jedne opcine zato sto gradi igralista, uredjuje parkove, popravlja ceste... Tko zna mozda ce sutra napasti i Misimovica jer je Estoncima zabio tri gola. Jedino mi pada na pamet da im ovo neki Koldzin igrc nije podmetnuo kukavicije jaje. To bi imalo smisla, a sve drugo je za ludnicu.
SDA ĆE PONOVO OSVOJITI NOVO SARAJEVO A ŠTO OVI IZ SRPSKE NAŠE STRANKE MOGU SRATI
Koldzo je imao dvije godine da se dokazuje. Da ne grijesim dusu - hoce li me neko razuvjeriti da taj covjek radi kako treba? Prije par dana dijete svo sretno ulazi u kucu i vice da konacno pred zgradom prave par za djecu. Steta sto je blato do koljena. Ali nije to toliko vazno. BItno je da se napravi prije izbora. Poslao je taj prvi dan i nekog delegata u odijelu da se divi tome kako se djeca raduju igralistu sa pristojne distance. Da se nebi isprljali. Cekaju proljece da isprobaju nove ljuljaske. Do tad, hljeba, igara i izbora...
Svasta, Ne valja kad covjek radi, ne valja kada ne radi. Nisam ni znala da je ovo sve uradila opcina Novo Sarajevo, a ako je istina onda je super. O kakvoj vi razvojnoj dimenziji pricate? Zar obnova saobracajnica koju spominjete ne spada u tu kategoriju? Svasta, A da zaboravila sam da je ta \"Vasa stranka\" u stvari stranka filmadzija, pa mislim i da mozete doci na vlast samo uz pomoc filmskih trikova sa ovako glupim komentarima. Uzgred do sada sam glasala za stranku ZABIH i to sam mislila uraditi i sada ali me vi dovedoste u nedoumicu da mozda glasam za Koldzu.
@ mrzim jadove Glupanderu, kako mislis sta su uradili? Pa NASA STRANKA nije ni mogla uraditi nista jer nije na vlasti. Tek ce da bude. NAPRIJED NASI.
Hajd ne serite više vi i vaša GLUPA POLITIKA . Ovaj uradio ovo ,onaj uradio ono.A šta ste vi jadovi uradili osim ,što\"brižno\" žednom govorite da je žedan ili nešto slično. Zaposlite se u Extri pa tamo iznosite svoja velika saznanja.
imalimsmo mi predsjednika opcine i takvog necemo dugo imati.Samo je steta sto je njima svima to odskocna daska za istancu vise .Pa koga onda zanima neka opcina i podrucje gdije zive mali ljudi.Ma dajte molim vas. pozdrav
blago nama sa nasim koldzom
i to da je barem kvaliteno uradjeno, sve ce proapsti za par mjeseci, pa onda cekaj jos 4 gosine do izbora
DABOGDA IMALI PA NEMALI!
I na IlidžU su pravo transparentni pred izbore. Za Novu godinu podijelili starijim od 80.godina po 50 kaemova, a nikada ranije nisu, nego,eto izborna2008. Iza D.zdravlja i ispred Termalne rivijere grade zgradu opštine + u istoj zgradi nekoliko firmi (Firme lafo prave opštinski dio-Trampa) i odjednom, na tabli građevine nova firma finansijer. Niko ne zna, kad, kako i pod kojim uslovima. Jesam fukara, al glasaću za novog načelnika Kerima Lučarevića BPS-Sefer H. Nešto mi ni on nije posebno drag, ali ima najviše šansi da skine ove što sada bagerima kradu preko klauzula ugovoraa, IMT.
@jalijash Da te podsjetim da si ti mene licno pitao da dodjem do Koldze da bi ga ti podmazao da ti izda neku dozvolu, pa te je on odbio i rekao da se obratis sluzbenim putem ;)
Pa nemogu da vjerujem, pa jel stvarno misloite da smo MI narodne mase toliko glupi i zaostali!!! Pa stoko jedna ni vi niste nista bolji, iz cijelog teksta se vidi jedna poruka a to je \"Mi nismo korumpirani jer jos nismo bili na vlasti\" volio bi da Vas vidim kad i ako dobijete izbore ni vi necete nista radititi, samo ce nam biti gore, ovi trenutni lopovi na vlasti su se nakrali pa mozda bude nesto i za nas obicni narod... Jadna nam majka kad VI fukare koje tek trebaju da se nakradu dodjete na vlast..... Svi ste vi isto sranje samo drugo pakovanje
Joj jeste ofirni sa ovim komentarima vi iz \"naše stranke\" :D Sve minuta izmedju komentara :D
Sve ovo treba poskidat! ŽIVJELA NAŠA STRANKA..hvala bogu pa napokon imam za nekog glasat!