Član Predsjedništva Naše stranke
144
Kojović: SBB je u ideološkom smislu modernija verzija SDA
Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni se 5% radi, a 95% prosipa iz praznog u šuplje ... U tome je sva mudrost ...
Nasa stranka ne treba da ide u ovakve koalicije. Oni treba da jacaju kao zdrava opozicija ma koliko uzelo vremena.
sandzacka - baliska- banda-----s.b.b
Koliko sam primjetila u kometarima, vecina vas je polupismena, ali imate svoje misljenje i to je uredu. Ali nije uredu da se vrijedjate na nacionalnoj osnovi. “Nama nije cilj puko učešće u vlasti. Vlast nas zanima samo kao sredstvo za sprovođenje u život principa i politika za koje se zalažemo, a smatrali smo da u ovoj novoj koaliciji, kao ni u staroj, to ne bi bilo moguće.“
Kao profesorica, vidim da je većina komentara polupismenih ljudi koji eto, to je uredu, imaju svoje mišljenje, ali nije uredu, da je tuđe mišljenje s kojim se ne slažete obasuto uvredama na nacionalnoj osnovi, uvredama na račun drugačijeg izgleda i sl. E, to me žalosti, ovakve mladosti koja ovako reaguje nesvjesna da joj oni koje brani ne dadoše ništa.Pardon!Dadoše:godine nerada, uzaludnih nada, puno parola, loše obrazovanje, nikakvo zdravstvo, nesiguran život !!!
nik ti je originalan hahahah
Danis, inače iz udbaške balijske familije sa historijatom progona Bošnjaka, dobija Oscara i vraća se u Sarajevo s vrećom para i malim č.e.t.nikom Peđicom da naprave \'modernu\' stranku za balijice koje ne bi glasali za SDP a ne bi ni za SDA. Providni ste, strani plaćenici.
DA IDEALNOM, ZA ELITISTIČKE BJELOSVJETSKE S.UPKE KOJI SE NE MOGU POMIRITI SA ČINJENICOM DA IPAK SARAJEVO PREPOZNAJE, I POČINJE PREZIRATI ŠARENE LAŽE I IDOLATRIJU KOJU NAM NUDITE.
KO JE TAJ KOJOVIĆ, I GDJE JE BIO ZA VRIJEME RATA DOK SE BRANILO SARAJEVO I GRADILE INSTITUCIJE DRŽAVE...DOK JE KRVARILA SARAJEVSKA MLADOST... DOK SU SE VODILE BORBE ZA OPSTANAK BOŠNJAKA (I OSTALIH), JER TAMO GDJE POBIJEDILA SRPSKA ILI HRVATSKA OPCIJA NIJE BILO MJESTA ZA DRUGE! POGLEDAJTE USTAV RS! KOGA TO ON PREDSTAVLJA? MOŽDA GRUPU BJELOSVJESTIH POBJEGULJA, KOJI SU PROCITALI PAR KNJIGA NA TEMU POSTMODERNIZMA, PA BI NAMA, KO FOL GRADIO, OVDJE DRUŠTVO UTEMELJENO NA TIM POSTULATIMA. UMJESTO TOGA, KOJOVIIĆU OBIĐI ISTOCNU POVRATNIČKU BOSNU, PRIJEDOR I KRAJINU, VIDI KAKO TAMO NAROD ŽIVI. PA UMJESTO ŠTO SJEDIŠ, UDOBNO U POSLANIČKOM FOTELJI, GULIŠ PORESKE OBVEZNIKE ZA SVOJ NERAD, URADI NEŠTO KONKRETNO! NIJE POLITIKA SAMO KRITIKA TZV.NACIONALISTA, SLUŠANJE JAZZA I LAPRDIJA O NEKAKVOM IDEALNOM DRUŠTVU...
Naprijed NAŠA STRANKA! Nije BiH ničija privatna svojina pa da nas tjeraju tamo ili ovamo. Svi smi mi njeni građani (svidjelo se to nekome ili ne). I- imamo pravo na mišljenje (pa makar se i to ne svidjelo).
Bas je dobro biti na 4.000KM plate i tako sa strane soliti pamet drugima, ne zeleci preuzeti odgovornost, ama bas nikakvu. Povratak tebe i Danisa u ovu zemlju, kako bi se mijenjala stvarnost i pronaslo rjesenje za nasu djecu, jako mi se svidjalo kao ideja, hrabrost i aktivnost. Ipak, nakon ovo nesto vremena duboko sam razocaran u sve do sada sto je Nasa stranka uradila, jer se sve svelo na to da ti imas 4.000KM i prostor da kritiziras bez nudjenja rjesenje. Odavno vise, iskreno iz srca, ne mislim da Nasa stranka moze promijeniti bilo sta u zivotu, niti da ima ili ce imati kapacitet, onaj stvarni politicki da nesto napravi. Moj ste glas izgubili.
BRAVO PEDJA, iz procitanih komentara mozemo vidjeti da opet izlazi na površinu njihov do skorašnji prikriveni nacionalizam i separatizam. Divno je da sami sebi pred izbore jos dublji grob kopaju.
Najdraži su mi ovi forum i fejsbuk komentatori, samouki filozofi i kvazi intelektualci....U hiljadu vaših idiotskih komentara nema ni pola obrazovanog čovjeka... i dalje volite i uvlačite se u guzove vašim harizmatskim vođama i božanstvima u čovječijem obliku....izuzetno mi je drago da vidim ovakve idiotske komentare simpatizera ostalih stranaka, samo poboljšavaju percepciju nama normalnim ljudima kakvi su to primitivci....Peđa samo tako nastavi
Treba jos jednom kazat: 1. Portal Klix.ba radi licnih frustracija tamo zaposlenih je postao SDA medij, to je tako kad se djeca igraju medija 2. Oslobodjenje je radi frustracije VIldane Selimbegovic postao SDA medij, koji propagira samo tu stranku 3. Onome koji kaze kako Zlatko moze prihvatit Fahru nakon svega sto je ovaj pisao protiv njega, odgovoram pitanjem kako Bakir moze prihvatit Vildanu nakon sve sto je ova pisala protiv njega, tipa da je odgovoran za Ugljena, odnosno kako nakon toga Vildana moze propagirati tu stranku 4. Novinarsko drustvo u zemlji vecinom prozimaju frustrirane osobe, koje su radi licnih animoziteta spremna prodati drzavu za 5 feninga, klasicno bosnjacki, tako da kad ovoj izjavu dodate te novinare, jasno je da drzave uskoro nema »Nezavisno« novinarstvo svedeno je na jednu rijec, frustarcija, onih navodnih novinara, odnosno osoba koje nisu mogle naci posao nigdje pa se malo sada bave time.
Ne znam zasto se mizernim politickim i promasenim idejama daje bilo kakav prostor Ova stranka nema petelje da preuzme odgovornost, jer vise lici na nevladinu organizaciju registrovanu kao stranka presmjesno
Neka vide nasi naivni Bosnjaci kome su davali glasove,davali su SDP-u i SBB-u a vidjet ce sada kako ce biti sa Lagumdzijom i kriminalcem Radoncicem...a nas narod misli samo na ono \" pa i SDA je 20 godina na vlasti pa sta su uradili e pa dragi Bosnjaci vidjet cete sta ce vam sada Lagumdzija i RAdoncic uraditi za godinu dvije..bicemo fukare najvece sa ovim dvojicom kriminalaca !Zivibili pa vidjeli ! SDA DO SMRTI !!! VOLIM TE SDA ZIVOTE MOJ
....bem ti zemlju u kojoj je jedan fotograf politicar i daje svoje neko misljenje, a da se u niz navrata isto tako gnusa politike, drustva i drzave u kojoj zivi svojim usima sam ga slusao - ma idite u k..... svi vi crveni, nevladini i sl. pametnjakovici, upravo Vi ste doveli prvo ovog antikrista citaj (antibosnjaka) Lagumdziju na vlast da bi ste nakon toga dozvolili da nam Fahro bude ministar (by the way) radi se o buducem ministru koji jos svoj jezik ne razumije.